Friday, January 14, 2011

out shoppin

Jeg har vært syk og svært redusert i noen dager nå. Endelig tilbake gjorde jeg og lommeboka et comeback på shoppingfronten!


Iih, see jeg har fått meg en skritteller! Challange 10 000 steps a day for a month, here i come!

Resten er vel egentlig helt vanlige, nødvendigheter I tillegg til dette har jeg kjøpt meg et par pakker med hårfarge og et målebånd. Jeg kunne tenke meg å shoppe litt ordentlige ting på salg også, og ikke bare basics. På bildet ser du Basiron, min følgesvenn i kampen mot kvisene, Eucerin-ting (blogget om en prøve tidligere her), vidunderkrem med farge som reduserer/fjerner rødhet! Super fremfor å dæsje på med foundation(!), to basic HM topper, et bik bok highwaist skjørt og en lue.

Det er helt utrolig. Jeg har ikke vært innom en eneste film/spillbutikk i hele dag. Nesten glad jeg lot være, har allerede brukt for mye penger! (Eller ikke). Egentlig er jeg klar for enda en shoppingrunde veldig snart. Har lyst på et nytt par med sko som er litt robuste og kule! (elskling sa jeg måtte kaste et par om jeg ville ha fler, haha!) Og det er så mye Platekompaniet har for tiden som JEG VIL HA.

Anyways, første termin på skolen er straks over, og jeg tror jeg er sånn halvveis klar for å gi inn den siste økta også mens jeg utøver mine nyttårsforsetter.

God helg!

3 comments :

Katrine said...

Omg! Det er samme challenge som jeg har! Men jeg tør ikke sverge på det før snøen forsvinner!

Sv; sliter litt med det samme. Det gikk helt greit før jul, men så tenkte jeg at jeg kunne prøve litt brus og ribbe og sjokolade og slikt siden det var jul og kos og slikt, og nå er det helt jævlig med abstinenser når jeg ikke får i meg dette! >.<

Lene said...

Ah, det januarsalget, det har en alt for sygg vane med å inneholde alt for mye av det man egentlig ikke trenger, men kjøper fordi man føler at man nesten må. Lykke til med 10 000 steps a day challengen din, you can do it! :D

sv: Litt tung periode bare :P Man overlever da med en smule stil i allefall ;)

Carina said...

SV: I know - ELSK! <3