Wednesday, January 26, 2011

Lately

Det har skjedd mye den siste tiden, og det har fått tiden til å gå utrolig fort. Det er bare to uker til jeg skal fremføre særoppgaven min og jeg er enda ikke ferdig med den siste boka. Dessuten har jeg en kommende prøve og en skriveoppgave jeg må skrive ferdig.

Dette piercingsmykket kjøpte jeg i dag på A&C, og det er det nyeste som er skjedd. Bilder fra tidligere denne uka og forrige uke tenker jeg kommer etterhvert.


Utover dette har jeg planer om å komme meg til legen når økonomien er stabil. Jeg er mye syk og dårlig uten å vite grunnene til det; en all-over helsesjekk kan derfor ikke skade. Forrige fredag var jeg på Teknisk Museum og lekte meg med en visuell hjertepumper. Der kunne du legge dine egne hender ned for at hjertet skulle pumpe blod etter din puls. Alarmende var det dog at mitt hjerte pumpet svært uregelmessig. Klart marskinen brukte noen sekunder på å etterette seg etter din puls, men hos meg ville den ikke finne et mønster. Jeg prøvde flere ganger og lenge, og var den eneste som opplevde problemet. Det virket som om den fikk en halvveis logisk rytme da den etterhvert pumpet 3 ganger på rad med kort pause før neste. Det normale er jo to ganger. Føler at det er verdt å spørre legen om ihvertfall, med annbefaling av lærerinnene som fulgte meg og klassen.

4 comments :

Katrine said...

Omg!!! piercingen!!! Me wants!! Så utrolig fin!
Lykke til med særoppgaven din og håper det ikke er noe alvorlig med hjertet ditt ó.ò

Catharina said...

Taakk ^^ (iih, de har 50 % på mange av piercingsmykkene på A&C!)

Neeida, sikkert ikke noe galt med hjerte mitt. Det er jo f.eks helt normalt å ha tre nyrer.. jeg fungerer helt fint, så det er sikkert ikke noe galt selv om det er annerledes x)!

Mia Regine said...

En legesjekk er lurt en gang i blant, bare for å være på den sikre siden. Somregel er jo alt i orden, men fint å slippe å tenke på det :)

Katrine said...

Definitivt! Ledig neste uke?