Tuesday, November 30, 2010

November måned

Mat: Ristorante Spinat
Drikke: Sjokomelk
Tv-Program: Storbynatt
Film: De Dødes Tjern
Innkjøp: Assassins Creed Brotherhood Codex Edition
Gjøremål: Sette sammen pepperkakehus
Dag: Juleshopping med elskling 29.11
Opptur: Desember er her!
Nedtur: Valpene blir solgt
Klesplagg: Det hårete skjerfet mitt
Ønske: At jeg finner det perfekte antrekket til jul
Kjendis: Leslie Nielsen
Blogg: Fragmenter
Konklusjon: Endelig er den virkelige ventetiden over!
Foto:

Monday, November 29, 2010

Baileysgallaxy


I morgen har jeg norsk heldags og skal vel sitte i noen timer i strekk og skrive en eller annen analyse på bokmål.

x 3

også er det fredag, og deretter helg! yay

To av valpene er solgt.

Thursday, November 25, 2010

Det er kaldt!

Ja, det er kaldt. Jeg har rota bort lua mi og holder på å fryse halvt i hjel. Tenk, det er ikke engang blitt desember!

I dag hadde jeg, av alle personer, ansvar for oppvarmingen for gymtimen. Yay for det! Det var heldigvis ikke bare jeg som ble sliten og fikk blåmerker.

I dag har jeg skrevet en tresiders ide av en filmatisering. I morgen skal jeg riktignok bare tilbringe 3 timer på skolen, men da skal jeg igjennom en fremføring og en prøve! Pitty me.

I helgen skal jeg til mamma og pappa. Har vært der litt hver uke i tre uker nå. Det merker jeg at de setter pris på. Elskling har nettoppp vært å shoppa en massiv menge julegaver til seg selv fra meg. Jaja, tenker jeg.. da var jeg visst ferdig allerede? (men neida, jeg må da få gi ham noe personlig og hemmelig også?)

Nå skal det øves! God natt.

Monday, November 22, 2010

Ønskeliste, julen 2010

Julen er like rundt hjørnet og her i huset klarer vi ikke dy oss med å pynte med allerede. Når jeg skriver tittelen i dette innlegget tenker jeg på at vi snart har levd ut det 2011 århundret og snart skal tre inn i det 12. Tiden løper fra meg og jeg er egentlig alt for gammel for å ønske meg noe materielle julegaver i år. Likevel vil jeg gjøre et forsøk.

Ønskene mine denne julen er snarere drømmer jeg må jobbe for med egen innsats enn å få pakket inn under et tre den 24. desember. Utover disse drømmene har jeg få materielle ønsker. Jeg har kjøpt det meste jeg har trengt. Alt annet er bare materialistiske gleder jeg egentlig ikke har bruk for - som jeg likevel vil ha.

Til jul ønsker jeg meg:
Langrennsski, sko og staver.
♥ En liten klokke med skive i sølv og gjerne så liten som tommelneglen min. Sort lærreim.
Oppbevaringsboks til te og kaffe.
Speilrefleks - så jeg kan få litt mer igjen for fotoentusiasmen i meg.
Bøker og filmer (merk: følgende filmer har jeg allerede av de i ønskelisten min lengre nede i menyen: Beauty and the Beast, I Love You Phillip Morris, The Elephantman, Lost Highway og A Serious Man)

Også er det alle slags små ting som:
♦ Rammer, lys, te, kaffe, mandometer, treningsmatte, morgenkåpe, nynorsk ordbok, termos, paraply, Star Wars USB-hub og fine notisbøker.

Ild i peisen, snø og varm kakao

Baileys er av rasen sphynx, han har ikke pels som andre katter. Derfor er det viktig at han finner steder å varme seg nå på vinteren. Han er selvfølgelig en innekatt, men selv i huset kan det være kjørlig trekk.

Har du dyr du er glad i?

Saturday, November 20, 2010

og så kom endeleg laurdag

Jeg, Baileys, Rinabell og Wiola som koser oss i varmen foran peisen. Aner ikke hva som skjedde med ansiktet til Wiola, så ikke spør.

Koser meg på en lørdagskveld selv om den startet i en noenlunde syk kropp. De siste dagene har vært hektiske. Elskling dro på skjultkamera opplegg med Storbynatt og jeg dro på besøk til mamma og pappa på torsdag. Derifra dro jeg til skolen (les: eviglang reisevei) og videre til oslo da skolen var slutt hvor jeg møtte Katrine. Så kom elskling og vi dro alle tre til Akademika på blindern for å handle julegaver. Da vi var ferdige dro elskling hjem og jeg og Katrine dro til familien min og spiste middag.

De tre Whippetvalpene er leveringsklare for 12 000,-. Si ifra om noen er interesserte i å se bilder eller on det er noen spørsmål. Dessuten skal vi kanskje adoptere ei Italiensk mynde på 4 måneder ved navn Talula. Hun er sølvgrå og kjempenydelig. Koslig om vi får enda ei Italiensk mynde slik som Aliia.

Nå skal jeg se masse film og kose meg resten av kvelden helt til jeg en gang etter midnatt skal gjøre lekser.

When you find yourself surfing Kurt Nilsens answers to fans you kinda know that something is wrong

Her er en sang som får meg i julestemning.

Hva får deg i julestemning?

Wednesday, November 17, 2010

Trenger du piercingsmykker?

... men nektker å betale 150,- kr for et lite simpelt smykke?

Crazy-Factory selger deg enkeltpiercinger og pakker for en usedvanlig billig penge, selv med frakt. Jeg bestilte nettopp 10 stk av smykkene under og betalte litt under 200 kr. Det er annerledes enn her til lands hvor du må ut med 100 kr per stk for noe så usselt og lite.
Litt kjedelig å oppdage at hullene mine er en smule skjeve, egentlig. Men det er definitivt bedre med disse smykkene enn med vanlige øredobber som gnager. De andre ringene har jeg også kjøpt på Crazy-Factory. En pakke med ca 30 piercinger for litt over 200 kr. De kom i mange størrelser og jeg valgte tykkelse på 2 mm eller noe i den duren. Crazy-Factory legger dessuten piercingene i organiserte poser hvor de sorterer størrelse for deg og skriver det på posene.

Portraits #7

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Monday, November 15, 2010

I remind you

Jeg minner deg på at jeg har en sang spillende av i bloggen for dere. Særlig til dere som skrur av lyden når dere er på bloggferd. Ettersom jeg har forstått så spiller musikken seg av seg selv hos dere. Uansett, det er en flott instrumental som fortjener å bli hørt, om så bare én gang. Den starter kanskje litt rart, men jeg liker det. Og jeg vil meddele med en gang jeg oppdaterer til en annen låt.

Dessuten har jeg link til formspringen min lengre ned på siden. Der er det åpent for alle slags spørsmål foreløbig. Ikke at jeg oppfordrer noen til å ruge ut spørsmål, heller om det er ubesvarte spørsmål som man aldri finner anledning til å spørre om ellers.

Kameraet er funnet, rommet er ikke rydda, alle leksene er ikke gjort, og diverse eviglange lister står for agendaen. Jeg boikotter hele driten og setter meg ned med en film sammen med elskling.

Ha en fin kveld!

Sunday, November 14, 2010

5 blogger jeg leser og hvorfor #2

Interessant, mystisk og vakker jente med god smak innen det meste. Her henter jeg inspirasjon til så mangt, samt leserglede i hennes ord!

Nydelig og inspirerende kvinnemenneske med en forkjærlighet for dyr. Hun deler sin interessante hverdag som sjelden forekommer uten noen dyregleder. Dessuten er hun vanvittig pen, så det er verdt det om hun så bare hadde publisert bilder av seg selv.


En slik særegen jente skal man lete lenge etter. Hun lever i sin egen lille boble som man kan ta del i i bloggen hennes. Hun skriver om de små gledene i livet og deler alt hun syns er fint. En stor inspirasjonskilde, og hun er av de få jeg leser eviglange lister hos.

Denne jenta har god sans for humor og en interessegren som du ikke finner hos så mange bloggere i dag. Her henter jeg en av de små gledene i hverdagen, om hun så blogger frustrert, om hobbyer eller bare for å vise at hun lever.

Jen Obscene
En usedvanlig vakker jente med lysende personlighet. Det er aldri mangel på intrykk i hennes publiseringer og jeg inspireres til å leve livet til det fulle.

(Det kommer flere slike innlegg, så om du føler deg savnet kan det jo hende du dukker opp. Tips meg gjerne om blogger, for jeg vil farges mer!)

Portraits #6

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Saturday, November 13, 2010

Know yourself - 17/30 - Beskriv noe du liker

Jeg liker den totale friheten det kan gi, og den varme roen du faller inn i. Jeg trives ikke slik alene, for jeg må ha noen å varme meg på og klenge meg til om jeg skulle bli redd. Jeg liker følelsen av evigheten som er innkapslet i minutter. Jeg liker følelsen når det er over, særlig om jeg har litt god tid. Jeg liker å kjenne på kroppen, å vite at hver en liten følelse, på godt eller vondt, er det eneste som forteller meg at jeg er i live, at jeg eksisterer.

- du trodde jeg beskrev noe kinky du...

Jeg elsker å prioritere det å sove. Prosessen jeg må igjennom for å sovne, selve søvnen og det å våkne er på en måte som å få tildelt en ny sjanse, bli født på ny.

 Derfor er det litt kjedelig at min romantikk blir feiet bort ved samfunnets obligatoriske rutiner.


Beskriv noe du liker!

LOST the ultimate celebration - LIFE'S A BEACH

Jeg har scanna for å dele det jeg syns er fint.
Trykk på bildene for å få dem i lesbar størrelse. De åpnes automatisk i nye vinduer, as always. Advarer mot spoiling også for de som ikke har sett lost eller fullført det.


Mine favorittkarakterer:

Lost i kronologisk rekkefølge:

Kart over øya:

Alle relasjoner og connections:

Gaaash, i miss it so freakin' much!

Friday, November 12, 2010

Helg - november 2010

Baileys!

Siden sist har jeg feriet 3 års dag med elskling, rota bort kamera, sett favorittfilmen min, juleshoppa og gjort skolearbeid.

I helgen skal jeg gjøre lekser, rydde og finne kameraet mitt!

Hva har du gjort i det siste?

Tuesday, November 9, 2010

Portraits #5

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Sunday, November 7, 2010

Trolljegeren - The Trollhunter

Uten informasjon om skuespillere eller regi vil jeg meddele en personlig annmeldelse av Trolljegeren på oppfordring fra Mette

Trolljegeren er en interessant fiksjonsdokumentar som konspirerer om det finnes troll i Norge. Troll som bergtroll og skogtroll med flere underarter. Jeg likte filmen spesielt godt for faktabegrunnelser og lokasjoner. Denne annmeldelsen kan heretter bli noe spolerende(dog jeg ikke finner begrunnelse i denne annmeldelse om jeg ikke får begrunne mine meninger) Det er ikke vitalt for filmen, men du er herved advart.

Troll med flere hoder blir for eksempel forklart med at de blir født med et hode og at de andre hodene ikke egentlig er hoder, men utvekster uten øyne eller funksjon annet enn som makt mot en annen hann eller tiltrekkende for hunner.

Dessuten er filmen "fremført" med snev av humoristisk sans i forhold til mange av eventyrene om troll. Særlig scenen som bilder "De tre bukkene bruse", uten at det blir nevnt noe ut over det.

Filmen er interessant. Den er flott gjennomført med CGI som jeg håper jeg får se mer av.

Jeg finner det utrolig gøy at jeg vet faktaen bak utplasseringen av Moskusokser på dovrefjell for nesten 80 år siden, som i filmen blir begrunnet som fôring av trollene.

Jeg forstår godt hvorfor filmen er blitt så stor i USA. Og ryktene angående en etterfølger gleder meg, faktisk. Jeg er glad for at jeg som nordmann bare kan gå ut av kinosalen og oppleve Norge slik filmen viser. At jeg ikke behøver å overgå flere hundre mil med fly for å virkelig være her.

Det eneste jeg syns var noe trist var at Dovregubbens Hall, av Grieg, ikke kom med en gang i rulleteksten. Også missliker jeg at folk skal stresse så sabla mye når lyset kommer på i kinosalen. Filmen var jo ikke ferdig engang!


Og med det kan jeg bekrefte anelsen: Ja, jeg likte filmen svært godt!

Likte du den, mon'?

Saturday, November 6, 2010

Random post

Qiara er søt og sover på kofferten.

Nettopp kommet hjem etter en kinokveld med Trolljegeren som underholdning. Jeg er så stolt over å være nordmann og av å bo i et så vakkert land. Nå skal jeg tegne troll og være nasjonalistisk.

God kveld.

Wednesday, November 3, 2010

Puppies sold

Nei, de er ikke solgt. Men det er ikke lenge igjen til de er klare til å dra.

Tuesday, November 2, 2010

Portraits #4

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

♥ turtlenecks


(random bilder unknown opphav)
ihihi ♥

Monday, November 1, 2010

Halloween 2010

Vel, så var det Halloween da. Ikke selveste kvelden, men kvelden før. Vi kledde oss ut, jeg sminket herskaret og vi hadde det gøy, gøy, gøy! Merk: Det er ikke mitt fulle antrekk på bildet. Det er bare kjolen jeg bar under den fine kåpa mi og det herlige kjedet mitt som jeg kan blogge om siden.

Jeg er riktignok oversminket, men det er deilig å se at jeg ikke ble særlig brun i sommer. Leppene derimot kan jeg bare drømme om.

Elskling ble dårlig, men det gjorde ikke jeg - for en gangs skyld. Der imot fikk jeg en kul i hodet, ødelagte ben på killerheels og litt vondt i ryggen.
Ut over det hadde vi det veldig gøy. Jeg og svigemor dansa og burde vel egentlig tatt kvelden litt tidligere enn vi gjorde.

Jeg tilbrakte egentlig ikke så mye tid med elskling den kvelden, for han hadde mye å ta igjen med gamle venner som holdt til på samme utestedrer.

Søndagskvelden var vi likevel beredt på å gå på knask eller knep i nabolaget. Og merk førstkommende bilde, hvor utrolig skummel Julian ser ut! Me in front with closed eyes.
Alt i alt en herlig helg og en herlig feiring av Halloween. I hvert fall bedre enn i fjor, da vi ikke gjorde annet enn å sitte på rumpa og sture (såvidt jeg husker). Og ja, det er lillebroren til kjæresten min, som har så langt og flott gyllent hår!

Har du hatt en fin halloweenkveld/helg?