Saturday, July 31, 2010

Juli måned

Mat: Calsone i Sverige. 
Drikke:Vann.
Tv-Program: Det Spøker!
Film: The Forbidden Kingdom.
Innkjøp: Dongri jakke.
Gjøremål: Ta båten fra Tønsberg til Fredrikstad for å se den røde løperen i Fredrikstad.
Dag: Kino -og pizzadag i Tønsberg på hytta.
Høydepunkt: Jeg fikk høre at mamma og pappa ville ha meg med til vestlandet.
Nedtur: At Bialeys var borte så lenge.
Klesplagg: Topp med sjøhester på.
Ønske: Darth-ring
Kjendis: Jackie Chan
Blogg: Cess Poole's Tales (Skuespiller Ron Smerczek skriver under alteregoet Cess Poole)
Konklusjon: Dårlig vær er koslig.
Foto:
Det ble ikke tatt mange bilder denne måneden. Her leker elskling Karate Kid på den røde løperen til førpremieren i fredrikstad.

Tenkte jeg kunne begynne med noe regelmessig. Månedlig fremfor ukentlig denne gangen.

Friday, July 30, 2010

juli2010realistiskønskeliste

Kjede 39.50,-
Poncho 298,-
Termos (Jernia eller Clas Olson har sikkert noe lignende til under 200 kr)
Kåpe 1498,-
Sko 879,-
Klokke (aner ikke hvor den er fra men jeg vil ha en slik en, og jeg betaler ikke mer enn 400 kr for den)
Ring (Tips til hvor jeg kan finne en slik en? Vil helst ikke gi mer enn 100 kr med mindre den er ekte)
BH 129,-
Skjerf 149,-

harryturtjueniendejulitjueti

Morn morn. 

I dag regner det - akkurat som i går. Jeg syns det går greit, for da kan jeg sitte på rompa å se så mange filmer jeg bare klarer. Ang. film så har jeg en ferdig filmsnutt jeg gjerne skulle lastet opp på youtube for å show'e-off her fra Karate Kid førpremieren i Fredrikstad. Sålenge den ikke vil lastes opp gidder jeg ikke bry meg med å blogge om den dagen...

Også kom jeg på at jeg ikke har blogga om Dubai-turen som fant sted for kjeeeempelengesideeen(mars). Noe som kanskje kan skje i nærmeste fremtid nå som jeg er klar over det.

Dette er ikke alt jeg endte opp med etter harryturen, men jeg har ikke flere bilder for øyeblikket.
Flere enn meg som syns de skal selge Hvaler i Norge hvor de faktisk blir PRODUSERT?

Thursday, July 29, 2010

Baileys

Hei, glem de forrige innleggene. Noe rart skjedde og diverse "utkast" ble plutselig publisert. Har likevel spart på de kommentarer som kom til den dagen jeg velger å skrive ferdig.

I dag har jeg vært å kost meg i Sverige meg Maria, Terje og Lise. Poenget i dette innlegget skulle vel egentlig være pusekatten min Baileys som kommer hjem etter dyrepass i morgen! Yay. Men så må jeg nevne Burrepus som har fått, eller hatt/har en sinnsyk infeksjon i beinet. Jeg vet ikke hvor lenge han har hatt det, men jeg prøver med hjemmebehandling før jeg eventuelt tar han med til dyrlegen.

Du sier "hvorfor har han så skjevt smil", jeg svarer "fordi han mangler den øvre høyre hjørnetannen sin, og mangler han den har den nedre hjørnetanna en tendens til å tulle med leppa.
"Hei, jeg heter Baileys, 10 år gammel baby som lukter ekte baby når jeg er nyvaska."
Han får selvfølgelig mye mer kos når han er nybada. Saavn!

Wednesday, July 28, 2010

WIP

Enda en halvferdig tegning. Denne gangen i photoshop da. Aner ikke hva jeg har begitt meg ut på, noe alien-sci-fi-abstrakt-humanoid-fargerikt blir det ihvertfall.

På tokt i jordkjelleren

Endelig blogger jeg ihvertfall. Uh, for en god stund siden skrev jeg noe babbel om at jeg besøkte damene i rekkehus eller noe, som jeg refererer til nå som jeg endelig har fått til å legge ut bilder av min tokt i jordkjelleren. Missforstå meg rett, for jeg er faktisk i jordkjelleren nokså ofte, men det er sjeldent jeg bryr meg med å ta med meg kamera. Masse morsomt har skjedd i det siste, hyttetur, dansing med Jackie Chan og parring av hunder. September-oktober blir fylt med mye bæsj og tiss fra små lodder. Går det i det hele tatt ann å skrive lodder?

Elskling setter sammen The Poo, som strengt talt fortjener flere seere enn grovt sett.. 1, 2, 3, 4, 5 utenforstående?

Om det har seg slik at bloggen tillater meg å laste opp bilder for tiden så kan jeg sikkert få blogga en god del om det som er fotografert i det siste.

Og FINALY har jeg tatt frem tegnebrettet jeg fikk til jul i forifjor(?) og tegna litt. Håper jeg får teken på det igjen, og lyst etter en knapp ukes pause på hytta.

Dette er døra.
Dette er innenfor døra. Her er det et fjell?
Døråpningen har noe å by på.
Her er kirkegården i taket.
Dette er ved hjørneskapet.
Disse damene/mennene er relativt små. Derfor stor sansynlighet for at de er unger eller mannfolk. Noen som har peil som vil opplyse meg?
Og følgende dame er/var(?) så stor at mitt fattige kamera kunne komme så nerme som bildet tilsier uten zoom uten å miste fokus. Dvs. på størrelse med en 5-kroning.
Greia med "damene i rekkehus" var egentlig siktet mot at de største edderkoppene som bor i jordkjelleren (som jeg har sett) bor i vinduskarmen. Vinduskarmen er stappfull av tett og robust spindelved med hull i. Damene sitter på rekke i hvert sitt hull bortover hele vinduskarmen. Selv syns jeg ihvertfall det er litt koslig.
Bildeopplastningen er ute av drift så jeg får ikke introdusert andre edderkopper og dyr som 'skrokketroll' og snegler som jeg fikk relativt morsomme bilder av. Dog er jeg glad jeg i det hele tatt blogger.

Saturday, July 17, 2010

wip

Jeg liker å tegne i paint. Denne er selvfølgelig ikke ferdig.

Friday, July 9, 2010

Å hate?

Jeg er flink til å trene, men jeg er ikke så flink til å blogge.. I dag hadde vi (meg og elskling) det fint med venner. Dro og bada (rettelse: jeg vassa, de bada) også dro vi og spiste kebab. Skal aldri kjøpe kebab igjen..

I morgen reiser Maria og Terje på ferie til Spania så jeg og elskling får huset for oss selv hele uka. Også har vi invitert Julie og Aleksander, søsknene mine, på besøk fra mandag til onsdag for å nerde litt Lost.

Jeg hater å blogge uten bilder. Hater. Selv om jeg egentlig ikke hater noe.

Friday, July 2, 2010

Glad

Jeg er veldig glad for tiden. Glad for det meste. En ting jeg ikke er så glad for er pc'n min som ikke lar meg laste opp bilder til bloggen. Da blir det kjedelig også har jeg ingen grunn til å blogge. Og tro meg, jeg har prøvd milliarder av ganger!

Anyways. I går kom tattoutstyret, og i dag fiksa Terje meg min første jobb. Selv før jeg har en fjerneste anelse om hvordan ting fungerer. Supert, hva?! Litt skummelt, og jeg kan ikke forvente å bli verdensmester over natta. Forhåpentligvis skal det bare litt tilpassning til. Anyone som vet?

Elskling dro ut meg kompiser for en natt. Buhu. Jeg skal prøve å ha litt jentekveld med meg selv, jeg.