Friday, June 25, 2010

250610

I hate my camera!
Katten min.
Ringen min.
Pinnsvinet i hagen min.

Wednesday, June 23, 2010

Aliia

Fin ryddedag. A Serious Man er akkurat min type film. Den er morsom selv om jeg ikke hyar sett hvordan den slutter enda. Jeg føler at alt som er i drikkeform umulig kan gjøre meg feitere.

Tuesday, June 22, 2010

a bird and the stepmothers

Helgen ble tilbrakt hos foreldrene mine. Jeg og elskling har introdusert familien min til LOST. Hittil har vi passert sesong 2 og har planer om å dra tilbake snart og tvinge dem til å se sesong 3 (Ikke at det er i nærheten av tvang lenger, men.).

Natten min ble lang og dagen forsvant fort. Jeg vet ikke om det er nettet mitt det er noe galt med, men verken bloggen eller tinypic ser ut til å fungere som de skal med bildeopplastning. Har latt pc'n stå for seg selv mens jeg lastet opp disse 4. Det tok vel, tja, skal vi se... hele dagen!?

Nå forbanner jeg pannekaker før jeg fyrer løs med en film for feriens skyld. I går så jeg Evil Dead 2 for første gang. Festelig, og skummelt. Overraskende egentlig, sånn i og med at det er en gammel køddefilm. Filmen for i kveld står gubben for. Jeg er glad i å slippe å velge.

Thursday, June 17, 2010

Første fridag

Sommerferien har startet og jeg er mer motivert til å si ja til alt enn noensinne. Sånn type, Yes-man opplegg. Derfor skal jeg gjøre sommeren min fin med masse planer og ting jeg liker.

I dag har jeg trent. Føler jeg ihvertfall. Holdt på med møkking i stallen og slikt, noe jeg ikke har gjort siden jeg gikk 1. året Naturbruk i 2007. Slitsomt, you know...

Med dagen full av småplaner blir det kanskje likevel tid til å se på tv i kveld. Ou, og en av tingene jeg har bestemt meg for å gjøre mer av i sommer er å tegne. Nå skal jeg virkelig prøve hardt for å begynne å tegne igjen.
Kjedelig skribleri.

My cup of tea

Det er lenge siden jeg har vært så tetørst og enda lenger siden jeg sist fortjente en kopp så mye som jeg fortjener en nå. Jeg har sitti å sikla på disse bildene fra WeHartIt.com mens jeg har gjort viktige ting i dag.

Omsider, etter en utrolig lang dag med skoleavsluttning og vasking i huset kunne jeg endelig sette meg ned med boka Natten er ond og drikke te mens jeg venter på elskling som er hjemme om 5 minutter.

Om jeg hadde så mye te skulle jeg delt uten griskhet.
Tatt med alle vennene mine.
Lest bøker som nå.
Kost seg litt ekstra ved siden av.
Eller bare drukket den akkurat like fantastisk som den er.

Wednesday, June 16, 2010

Nyforelsket

Jeg føler meg nesten meningsløs her jeg sitter og siklernyforelsket mens jeg blogger om det samme som Siv.

Tuesday, June 15, 2010

Assassin's Creed Brotherhood


Whoaaaaa. Gleder meg!

Monday, June 14, 2010

Jeg lakket neglene røde

Egentlig så hater jeg kameraet mitt. Og egentlig så er det derfor likegreit at pc'n min ikke vil kompansere med meg og internett når jeg vil laste opp bilder i bloggen. Selv bruker jeg tinypic for å kunne få optimal størrelsefremvisning i bloggen min og ja, dum pc er grunnen til at jeg ikke blogger med noe bilde i dag.

Jeg kom ikke opp i muntlig eksamen. Helgen ble overstått med 18 timer med LOST. Skolen slutter på onsdag og jeg så en bergingsbil i grøfta istad.

Nå legger jeg meg for å sove. Også skal jeg legge de fleste filene mine over på ekstern hardisk senere i dag så den kanskje overlever nedlastningen av Adobe Lightroom som vi ble nødt til å ha klart til fotoarbeid i morgen.
Philip Glass
Dette er introen på filmen Koyaanisqatsi som jeg ønsker meg. Kjedelig at det var Philip Glass konsert i Bergen tidligere i vår som jeg ikke fikk deltatt på. Musikken er brukt flere steder, blant annet GTA IV trailer og InGame radio og i filmen The Watchmen.

Koyaanisqatsi er en film kun bestående av filmmateriale og komponi som er like lang som en vanlig spillefilm. Ca 2 t.

Thursday, June 10, 2010

The Lost

"The lies in the ocean an island which is called The Lost. In charm and all kinds of fertility it far surpasses every other land, but it is unknown to men. Now and again it may be found by chance; but if one seeks it, it cannot be found and therefore it is called The Lost."
- Honorius of Autun 1130 AD.

Monday, June 7, 2010

Ta- ta

Natta.

Designswitch


Jeg følte for et noe lysere design. Kan ikke si jeg har helt slått meg til ro med det nye enda. Kom gjerne med forslag til et behagelig og strukturert layout. Link gjerne til eksempler.

Er med i konkurranse hos juliemalvik.blogg.no

Sunday, June 6, 2010

6. juni i bilder

Etter å ha shina huset var jeg ute i finværet med hundene.

Hele planen var å lese.

Så spiste jeg kakeglasur og sølte til meg selv.

Så ble jeg servert en banan-melon-jordbær-eplejus smoothie som var veldig god.

Da ble jeg glad (ikke at det ser sånn ut men).

Og plutselig fikk jeg en søt Aliia på fanget som gjorde at jeg ikke gadd å sette meg inn i lesinga igjen etter for mange forstyrrelser.

Derfor dro jeg på tokt i jordkjelleren for å hilse på madamene i rekkehus (blogges om senere).

Og så fikk vi besøk av bursdagsgjester, fordi elskling fyllet 20.

Så åpna han gaver og han fikk Anathemas nye plate og et album av Nevermore og da tenkte jeg at "det må jo jeg like, bare fordi de heter Nevermore".

Og så poserte de tre søsknene så fint som de kunne.

Deretter fikk vi se den fine dokumentarfilmen til elskling som jeg er veldig stolt over (blogges kanskje om senere).

Og plutselig, bare fordi Terje syns det er fint å lese blogger hvor man sier "i dag spiste jeg kake" så valgte jeg å si akkuratt det han sa, også lage et helt innlegg om alle de fine tingene jeg gjorde i dag. Da blir Terje glad (Terje er stefaren til elskling).


Også hadde jeg planer om å fortelle om hvem jeg møtte etter tokten min i jordkjelleren, men han kan jeg vise fine bilder av en annen gang.

Søndag formiddag

Beklager, men den suger. Selv om Day After Tomorrow kanskje ikke er så god helhetlig er den tusen ganger bedre enn 2012. Greit nok at vi har gode CGI effekter, og greit nok at jeg klarte å le av det som var dumt, men jeg greier ikke å LE HELE SABLA TIDEN I 2 TIMER og 31 MINUTTER! Den var med andre ord veldig klisjé. Morro, men ikke i lengden.

Gratulerer til elsklingen min! Og jeg tar mitt farvell med fast føde (ikke spør hvorfor).

Gla'ting på en lørdag

♣ Gla'humør
♣ Gla'inspirasjon
♣ Gla'trøtt
♣ Gla'flink
♣ Gla'snill
♣ Gla'underholdning
♣ Gla'mage

(Stillbilde av en flash-animasjon jeg lagde engang)

Saturday, June 5, 2010

PostSecret

Helt enig.

Nå kom jeg forresen på det jeg skulle klage på for noen innlegg siden. Og det er at jeg ikke liker bloggdesignet lengre. Det er kult greit nok, men det er ikke lyst og koslig nok til sommeren. Så jeg må finne på noe nytt. En kombinasjon. Noen forslag? Linker til andre gode design?

Friday, June 4, 2010

Audrey Kawasaki

Det er så rent. (Bildet er linket)

Jeg har vært på utflukt!

I dag hadde jeg fri fra skolen. Elskling som har hjemmeeksamen sa seg derfor enig i å bli med Maria og Katrine til oslo. Der spiste vi is, kjøpte bær til blenderen og elskling fikk henta eksamensfilmen sin på skolen.

Så fikk jeg, på tross av pengemangel kjøpt en gave til bursdagsbarnskjæresten som fyller 20 på søndag. Også var jeg litt i godhjørnet så jeg kjøpte noe fint til meg selv også.

Thursday, June 3, 2010

Jeg skulle skrive noe på latin, men så faila jeg.

Jeg husker vel ikke helt hva det var jeg skulle skrive. Uansett, jeg er veldig glad for tiden. Jeg tror sola gjør sitt der. Jeg får lyst til å være aktiv. Jeg gjør mye mer, jeg er mye mer. Jeg vil gi mye mer og jeg får mye mer.

Det er mange andre fine ting som spiller med på humøret mitt også. Men om jeg virkelig er i gang med blogging igjen nå, så får det vel egne innlegg tenker jeg.

Han her møtte jeg under et sponsorskilt på fotballbanen.

Update