Friday, December 10, 2010

Finding LOST

Atm sitter jeg å leser denne. Det er gøy å kunne det meste fra før av, men enda gøyere å kunne lese det som fakta. Nå ønsker jeg meg den andre boka i det jeg ender opp med å kalle en serie. Husker ikke hva den heter, men den virket skikkelig spennende for en lost-geek. Husker jeg så den på Akademika i november, da var den nettopp kommet ut.

Greia er egentlig at jeg er syk. Elskling har smitta meg. Her sitter jeg, orker ikke dra på skolen en gang, mens han. Ja, han er tusen ganger sykere enn meg, og han måtte dra på skolen kl 0600 i morges, og han er sikkert ikke ferdig før i kveld! Slik går det når du er regissør på innspillingsdager.

Jeg har sovet. Og lekt med hundene. Tallulah er bare helt nydelig! Nå leser jeg riktignok feil bok, for jeg burde lese ferdig Agnar Mykles Sangen om den røde rubin, for så å starte på Camilla Colletts bok Amtmannens døtre. De skal være ferdiglest innen jul, helst. Også vil jeg ha overskudd til å pakke gaver - men det er meningsløst uten til og fra lapper. Jeg vil se julefilmer og bake julebakst. Jeg kunne tenke meg å sette sammen enda et pepperkakehus, egentlig. Jeg vil få julestemning!

Gleder meg fanalsk til å kunne spise min første marsipanbit på julaften. Dumme detox gjør at jeg ikke kan spise noe som helst. Hvis noen er interesserte i å høre om utfallet av detoxen kan jeg ta det i romjulen, når jeg har kjent på effekten av 16 dager uten fast føde.

6 comments :

Jenni L said...

Detox diet?
So you don't eat solid food for days? Ugh, I could never do that :D

Katrine said...

Detox høres vanskelig ut, egentlig. Har tenkt på det selv, men har ikke giddet å dra frem juicemaskinen og sånt. Har heller proppet meg selv full av cola og sjokolade den siste uken :/

Jaja, det går vel når solen kommer og kulden drar tilbake til nordpolen :)

Hm, hvis du er ledig en eller annen dag etter onsdag (etter skolen) og vil loke på Jessheim så er det bare å si ifra :D

Katrine said...

Åh, god bedring btw! :)

Katrine said...

Lykke lykke til :D!

Mia Regine said...

SV: Takk og takk! :) God bedring!

Lene said...

Damn, 16 dager? Jeg er i allefall spent! God bedring!!

sv: Jaa, var hærlig! Skulle bare ønske det var litt orden i bildene, og ikke så mange bilder jeg ikke aner hvor kommer fra! Masse ikoner og maler og makk :P Jaa! Deilig å ha litt mer enn bare ett gullgilander her og ett der x)