Wednesday, November 17, 2010

Trenger du piercingsmykker?

... men nektker å betale 150,- kr for et lite simpelt smykke?

Crazy-Factory selger deg enkeltpiercinger og pakker for en usedvanlig billig penge, selv med frakt. Jeg bestilte nettopp 10 stk av smykkene under og betalte litt under 200 kr. Det er annerledes enn her til lands hvor du må ut med 100 kr per stk for noe så usselt og lite.
Litt kjedelig å oppdage at hullene mine er en smule skjeve, egentlig. Men det er definitivt bedre med disse smykkene enn med vanlige øredobber som gnager. De andre ringene har jeg også kjøpt på Crazy-Factory. En pakke med ca 30 piercinger for litt over 200 kr. De kom i mange størrelser og jeg valgte tykkelse på 2 mm eller noe i den duren. Crazy-Factory legger dessuten piercingene i organiserte poser hvor de sorterer størrelse for deg og skriver det på posene.

6 comments :

Haust said...

Har vært og sett, og skal nok bli kunde en gang i fremtiden selv :)

Miss0 - svensk tjej i Oslo said...

sv; hei! Kul att du vill vara med på konkurransen men den är dessverre avslutad ;/ Kom gärna inom fler gånger då jag kommer ha adventskalender i bloggen :)

Hoppas allt är bra med dig!

Miss0 - svensk tjej i Oslo said...

sv; hehe ja då är det inte så lätt ;) Men kul att du iaf ville vara med och tävla! Du får hålla utkik efter nästa konkurranse. Har en massa att lotta ut ;D

Katrine said...

Ah, skulle ha visst om dette for noen år siden :3 Det hadde vært supert :3

Carina said...

SV: Kooooosehelg!! :D
Hihi jaa måtte ha snø. Snø er fiiint! Og tusen takk søta ^^

Mia Regine said...

SV: Bare hyggelig ;)

crazy-factory har gode priser :)