Monday, November 22, 2010

Ønskeliste, julen 2010

Julen er like rundt hjørnet og her i huset klarer vi ikke dy oss med å pynte med allerede. Når jeg skriver tittelen i dette innlegget tenker jeg på at vi snart har levd ut det 2011 århundret og snart skal tre inn i det 12. Tiden løper fra meg og jeg er egentlig alt for gammel for å ønske meg noe materielle julegaver i år. Likevel vil jeg gjøre et forsøk.

Ønskene mine denne julen er snarere drømmer jeg må jobbe for med egen innsats enn å få pakket inn under et tre den 24. desember. Utover disse drømmene har jeg få materielle ønsker. Jeg har kjøpt det meste jeg har trengt. Alt annet er bare materialistiske gleder jeg egentlig ikke har bruk for - som jeg likevel vil ha.

Til jul ønsker jeg meg:
Langrennsski, sko og staver.
♥ En liten klokke med skive i sølv og gjerne så liten som tommelneglen min. Sort lærreim.
Oppbevaringsboks til te og kaffe.
Speilrefleks - så jeg kan få litt mer igjen for fotoentusiasmen i meg.
Bøker og filmer (merk: følgende filmer har jeg allerede av de i ønskelisten min lengre nede i menyen: Beauty and the Beast, I Love You Phillip Morris, The Elephantman, Lost Highway og A Serious Man)

Også er det alle slags små ting som:
♦ Rammer, lys, te, kaffe, mandometer, treningsmatte, morgenkåpe, nynorsk ordbok, termos, paraply, Star Wars USB-hub og fine notisbøker.

5 comments :

Katrine said...

Nynorsk ordbok? :3 Du kan få min! Eller nei, tror jeg ga den til loppis <.<

Catharina said...

Katrine: aww, pokker x)
ser du julegaven fra deg på bildet i innlegget eller? :3

Haust said...

4 uker og 4 dager til julekvelden. Hurrrra for det!

Carina said...

SV: Interessant med litt tørt ;)

Haha, aaww.. Ja du er så skummel du <3

Camilla said...

Nice!
Jeg driver selv å skriver ønskeliste...prøver. Utrolig hvor vanskelig det skal være. Jeg vet jo at det er mye jeg trenger/har lyst på (hele året rundt...), men når det endelig blir aktuelt å dele det med andre er det håpløst å komme på noe :p