Tuesday, October 26, 2010

Red Dead Redemption - suits today

Jeg er absolutt ikke klar for en skoledag helt til kl 1500, for så å vente en halvtime, ankomme jessheim 1600, vente en halv time til for så å være hjemme 1700. Insane.

Matteprøve, oppgaver.. æsj.. Jeg vil hjem og sove jeg.

Her er en dårlig gif av spillet Red Dead Redemption:

2 comments :

Carina said...

SV: Den er veldig elskverdig ^^ Hihi.

Lene said...

Ooh, kjedelig dag! Bra du er kommet hjem og er ferdig nå i det minste! :)

Masse sv: Synest systemet er litt rart sånn, jeg tror ikke det er så mange som virkelig følger drømmekarrieren din, ganske enkelt fordi de ikke orker tanken på så mye mer skole med en gang man er ferdig med videregående! Det er en litt rar alder å få beskjed om at nå MÅ du bestemme hva du vil for evig og alltid! Men det er vel det midtlivskriser er til for? ;)

Jeg vil ha en sånn drakt NÅ jeg, den beste onepieven jeg noen gang har sett ;) savner å kunne løpe rundt i skogen å leke ulv! Where the wild things are var ganske nydelig, jeg tror ikke alle vil forstå den, men den er helt fantastik visst en klarer det!

Hm, så rart, håper det ikke var for ille! Hehe, jeg forstår akkurat hva du mener ;)

:D:D Gleder meg til du får tid til å legge ut ;)

Har nok ikke fått flere av bildene enda, hun som tok dem hadde utrolig mye å gjøre, så hun har ikke rukket å redigere mer ;)

PS: Om de så var så nøye plukket ut som du påstår (noe jeg tviiler på når du er så pen!), har du i allefall flere nydelige bilder enn det jeg noen gang kan håpe på! :)