Saturday, October 9, 2010

magic mushroom #3

(Trykk for uredigert bilde i nytt vindu)

Screencapsene fra filmen Bad Boy Bubby, som jeg tidligere nevnte at jeg skulle blogge om må lastes opp på nytt. Ihvertfall noen av dem - Tinypic likte visst ikke nakenbildene, noe jeg kom på i ettertid at de ikke gjør. Prøver i skrivende stund å få lasta de gjenstående bildene opp direkte i bloggen uten hell sålangt.

I dag har jeg vært ute og kost meg med Katrine♥. Og tidligere demonstrerte vi mot nedleggelsen av bussrute 854 og endringer av 855. Ser ikke ut til at vi har fått noe medhold enda. Det blir vedtatt i morgen, og jeg regner med at de som enda ikke har blitt informert vil legge merke med det når det intreffer. Meld dere gjerne inn i Facebook gruppen for støtte.

9 comments :

kinemaniac said...

Kaffe. <3

Marthe said...

Sv; Jeg ville nok ikke kalt katten for Locke eller Hume :P Hume liker jeg jo egentlig ikke en gang x)
Dessverre har noen voldtatt og drept Sokrates som dyrenavn...

Jeg har forresten funnet ut av både guttenavn og pikenavn nå :) Er kjempefornøyd!
Hunnkatt skal hete Ophelia og hannkatt skal hete Ulysses :> Vad tycks?

Marthe said...

SV; Hehe, ja :P hadde nok aldri kalt katten min verken Einstein eller Newton uansett.. Kanskje heller Albert eller Isaac da, isåfall!

Ophelia er veldig, veldig fint. Har vært så fascinert over Shakespeares vakre Ophelia med blomsterkransen, som blir gal og drukner.
Ulysses er for det første en FANTASTISK (!!!!!) bok av James Joyce, men det er også det latinske navnet på Odysseus, og dermed også en gresk sagnhelt og legende. I tillegg er det veldig vakkert, synes jeg. Det klinger fint, er ikke klisjé, og det betyr noe for meg. Nå har det egentlig ikke noe å si om det blir pikepus eller gutepus, for jeg har navn, haha :>

Carina said...

SV: Hehe, mine er dreamy skal jeg si deg! :P

Ms North said...

jeg får ikke til å trykke på bildet pga herpa pc...grrrrr. irriterende! og joooda, godt å endelig ha sitt eget sted i Oslo :) litt lei flytting men, håpe d blir ihvertfall noen uker til neste gang :P hehe

Anonymous said...

Sv; Det var slik jeg brukte det før, og jeg kledde det ikke så bra! Men det negative der var at jeg da måtte tegne de, for at øyenbrynene mine har ikke en nedsving. Og da går fargen av f.eks før skolen er ferdig, og det ser helt mongo ut! Men på de bildene i headeren vises de helt annerledels enn hvordan de er altså. :p Hvis du ser f.eks på et bilde av Selena Gomez, har vi ganske like øyenbryn! De er IKKE helt rette, not at all. ;-)

Anonymous said...

Du må svare på formspringen! (:

Annaal said...

Ja. Jeg tror faktisk jeg har fjernet hele sidemenyen, og den eneste utveien jeg har er faktisk å begynne fra scratch igjen. Grunnen til at jeg ville ha en bred blogg var at jeg ville ha muligheten til å laste opp store bilder.. Men da tenker jeg at jeg ikke både kan ha bred blogg og sidemeny samtidig. Dritt.

Katrine T.J. said...

De gir seg forhåpentligvis når nok folk klager og bryr seg. (Det burde de i hvertfall!!!)