Monday, October 11, 2010

Jeg bare måtte - Sebastian

Steve Harley og Cockney Rebel - Sebastian
Carina blogga om en sang ingen av mine gjevnaldrende noengang har brydd seg noe om. Ihvertfall av de jeg har turd å dele den med før jeg tok hintet.

Sangen har faktisk betydd mye for meg i oppveksten, og ble grunnlaget til å døpe katten min ved navnet Sebastian. Sebastian lever ikke lenger, men han betydde mer enn noe annet dyr har betydd for meg, og ettersom sangen var et lite påskudd til å like navnet, og katten igjen gav meg enda større forkjærlighet til navnet, måtte det selvfølgelig være sangen jeg vendte tilbake til da Sebastian forlot oss.

Kanskje du kan få noen minner med Steve Harleys ellers udugelige stemme? (Motbevis meg gjerne her, jeg har ikke hørt mye, men jeg synes enda ikke om noen annen sang enn Sebastian med hans vokal.)

5 comments :

Lene said...

Hadde ikke hørt sagnen før, men likte den utrolig godt!

sv: hehe, bra noen liker den, pappa var litt mer skeptisk ;) Awh, ond sirkel delux! Men det er faktisk helt utrolig hvor dyrt det er! Synest de kunne gitt oss litt mer fattige en sjangse ;) Eller større vinnermuligheter i lotto!

Annaal said...

Sv: Ja, nå skal jeg virkelig prøve hardt for å bli treningsnarkoman. Grunnen er uvisst, men det finner man vel ut. Merker fort hva slags utbytte jeg har av det. :p

Draup said...

Åå, den sangen er en av mine favorittlåter, through times. Linket til den for ikke så lenge siden. Hørte sinnsykt mye på den for noen år siden. Fint å lese at flere liker den, siden de fleste synes den blir for sær!

Katrine T.J. said...

Husker jeg elsket den da du viste meg den første gang! :D Både den og mange andre som du har vist meg har gitt så utrolig mye inspirasjon! Tusen takk :D

<.<

>.>

*laste ned*

o.o

Mette said...

Er jeg ikke verdig å dele den med jeg da? ._.

Nå delte du den jo litt da, og selv om jeg ikke har noe forhold til den syns jeg den var fin. Veldig stemningsfull og gir flere assosiasjoner - ikke nødvendigvis assosiasjoner til noe positivt, men det å finne en sang som gir assosiasjoner til noe i det hele tatt (som ikke er til ting som brødskiver med brunost - medmindre de var veldig gode da) ser jeg på som en positiv kvalitet.

Så da får den bli med på spotify-lista mi, sannelig min hatt, ja.