Thursday, October 7, 2010

Captain's log stardate 07102010

I dag har jeg vært i oslo med Siv. Vi gikk mye rundt og titta, og det kjenner jeg i føttene. Koste meg skikkelig i ordentlig selvskap. Sivs blogg bør sjekkes ut, for hun er rå på å fotografere!

Jeg er visst blitt vurdert: mener du det stemmer?

(Sucky picture I know, I just had to)

12 comments :

Draup said...

Njæh, det hun skriver stemmer jo, men synes 4+, 5- var en liten karakter. Fortjener nå en 5'er synes nå jeg ;)

// Og takk for fine ord. Koselig at du kommenterer så ofte :)

Catharina said...

Draup: aw, takk selv :)

Carina said...

SV: Diggbar ironi <3 I hope! :P
Tusen takk, jeg brukte Kiwi-melodien, just so you know.

Åh men den var jo søt!

Jeg er forsåvidt enig i burderingen, bortsett fra å si du skriver "helt OK" ikke er veldig tilstrekkelig i mine øyne. Synes du er kjempeflink til å skrive, har bra med bilder, godt innhold og designet ditt er ikke "enkelt", det er stilfullt og classy. Så det så!

Og det var da en voldsom bruk av adjektiv i den vurderingen. Husker du den bildereklamen, "Skikkelig BRA bilder?". Gikk for flere år siden. Skrivemåten hennes minte meg om den. Morsom reklame! :D

chalten said...

Jeg gleder meg mye til jeg skal til Oslo i vår, faktisk. Er egentlig ikke så glad i byen, men når jeg skal på konsert for å se Kaizers Orchstra i tillegg til å ta en tur innom nasjonalgalleriet må det bare bli et bra besøk. I tillegg skal jeg besøke favorittbutikken min i Norge, og forhåpentligvis finne mange skatter.

ååå, for en flott kommentar. Skal det fortsette slik som det gjør nå, så vil jeg bli superoverlegen før måneden er over. Haha, nei det var bare en spøk. ;)

Catharina said...

Chalten: hva er forresten favorittbutikken din i norge? ^^

Catharina said...

Carina: aww, så koslig sagt. Jeg ble jo i utgangspunktet smigra da jeg ble karakterisert, men om du skal skryte såpass kan jeg jo bare krone meg selv til dronning og gjøre dere alle til undersåtter(? er det i det hele tatt et ord?) med det samme!

Anonymous said...

Pft, din blogg forsjener mer enn 4/5. Det ble ikek skrevet noen negative sider på anmeldelsen, hvorfor skulle du bli trekt da?

Dette er i alle fall en av mine favorittblogger, så anmeldelsen har ingen ting å si for meg uansett (:

Carina said...

SV: Jeg bare omformulerte det hele, siden jeg synes hun hadde problemer med å utrykke det på en Carina-godkjent måte :P Psh, vi skaper oss fanklubb på TOPP når vi tør å innrømme at vi hang der (no offence om du fortsatt er der altså.. ehem).

Ååh, den reklamen er til å få latterkrampe av. Nesten like bra som "Hvorfor behandle hele kroppen?". DEN husker du vel? Poenget var at vurderingen hennes minnet meg om reklamen.. nei, nå sier jeg stopp, for nå prater jeg bare tull.

Haah, min perfekthet ja. Ehm. Du skal få slippe å undertrykke deg selv, for selv om det er SANT, blir jeg så flau når folk sier det lzzm. 10hi, kniz <3

Carina said...

SV: Hei, hei, ikke diss morra mi. Haha nei, et slikt slektskap ville jeg ikke innrømmet. Methinks...
Vi låner regissøren av den reklamen til å promotere fanklubben vår, synes jeg. Wow, det kommer til å slå an!

Katrine T.J. said...

Men jeg så deg jo ikke :O! Hvor i Oslo var du? Når var du der?

Katrine T.J. said...

Btw; Jeg liker bildet jeg, så det så >:3

Katrine T.J. said...

Sv; Fra tre til ca. 7-8 elns. Loket litt rundt på City, loket rundt i byen og drakk kaffe på Kaffistova. Kanskje derfor jeg ikke så deg, hvis du også loket rundt :3