Saturday, September 25, 2010

I ♥ it

Ugla er et bilde fra det nyeste albumet til Harrys Gym. Aldri hørt musikken men likte bildet.De andre bildene kan jeg ikke huske hvor jeg har funnet annet enn tekstbildet fra postsecrets.


Hva liker du?

7 comments :

Katrine T.J. said...

Me like! Men det øyet var egentlig litt skummelt <.<

Pernille Solheim said...

SV: Ja, det er kanskje sant. Og den er jo tynnere, men kommer ikke til å bruke den på vinteren. Dessuten er det den fra H&M eller ingen, lommeboka tilsier ikke Burberry eller Acne, hihi :)

Mette said...

Bruker du fremdeles tinypic til å laste opp bilder?

Kan hende det bare er hos meg, men alle bildene du har i innleggene dine loader KJEMPE sakte også blir det blurry og kødder når jeg scroller D:

Noen ganger loader de ikke i det hele tatt.

Bare... Så du veit det D:

Mette said...

Men nå som bildene endelig loada.... Kule bilder :3

Catharina said...

Mette: humhum. Ja, jeg bruker på ny tinypic, fordi de sa unnskyld for den teite avgjørelsen, her er bildene deres igjen. smil.

Takk for tipset, jeg får vel spørre litt rundt om problemet oppstår andre steder D: hvilken nettleser bruker du?

Mette said...

Je bruker opera.

Føler det blir feil å bare si at bildene er kule >.> jeg må jo utdype.

Bilde 1: Jeg liker dette bildet da det setter ting i perspektiv og setter i gang en prosess basert på min egen fantasi om noe som kunne vært et utrolig kult bilde i en massiv størrelse, eller en visuelt sett vakker film.

Bilde 2: Jeg liker dette bildet fordi det består av en fin kombinasjon av lyse farger, på et vesen - ugle - som jeg finner merkverdig fint. Det gir en harmonisk og beroligende følelse.

Bilde.... nederst: Dette bildet var utrolig kult da det gir rom for egne tolkninger - da jeg ved første blikk syns det ser ut som et øye, men ved nærmere inspisering ser veldig mye mer. Teksturen man finner i bildet er høyst interessant samt at dette bildet, i likhet med bilde 1, setter i gang en prosess med fantasien min som gjør at det utspiller seg en liten film i hodet mitt.

Mette approves.

(ja, jeg kjeder meg...)

Catharina said...

ahå, du burde bruke fox, for det funker fett for meg shø!

du looker og klokka er halv tooo mette! Liker forresten litt baktanke ved det. Det er fint det, for jeg tenker jeg også før jeg lagrer bilder. Noenganger ihvertfall. Bildet av ugla så jeg for eksempel på fredag på et platecover i oslo. Så skulle jeg huske navnet til artisten for å finne bildet. Jeg glemte navnet men kom tilfeldigvis over et veldig gjennkjennelig navn i en av bloggene jeg leser. Så kom jeg på ved eget initiativ før jeg engang gadd å åpne innlegget at det var han med ugla jeg ville ha. Så fant jeg ugla og lagde blogginnlegg.

jeg kjeder meg jeg også..