Saturday, August 21, 2010

Stylterotte

Hunden min Aliia - igjen.
(Litt slitsomt at hodet hennes alltid er vendt mot høyre, skaper litt ubalanse i innlegget.)

13 comments :

Frostferd said...

sv; Jepp, jeg kom inn på MK på Hvam :) Du går der du også, aigh?

vintersorg said...

Vakkre skapningen! Hvilken rase? ser faktisk litt ut som en kinesisknaken hund.

Akkurat nå har jeg bare et akvarie og en forhest jeg begynner å bli utrolig glad i. Håper på å kunne skaffe meg en hund igjen snart. :-) livet er ganske så tomt uten hund!!

Ms North said...

sv: nei det er kjempevanskelig..vil jo ikke stille sånne normale kjipe spm. som de har svart på tusen ganger før, og som jeg allerede VET svaret på :P men kommer ikke på en skit. jaja.. hvis jeg drikker masse, masse alkohol først så kommer det vel kanskje naturlig! ^^ hehe, nja, tror egentlig ikke jeg får bli med desverre, det er flere band som skal turnere med de da, og det er sikkert ikke plass til en ekstra person heller, JEG kan fint sove på gulvet eller stående - men tror ikke managementet dems går med på det så lett. kjiiiiipt, tenk å være med på en sli turne! hehe, men verdt er forsøk :P
awwww for en fin hund! kjempesøt! jeg hadde aaaaldri overlevd uten hund. savner fortsatt min gamle labrador Charri, som ble hele (nesten) 15 år. men det må sies at det hjelper å få seg en ny kamerat :)

Frostferd said...

sv; Er ganske sikker på at jeg så deg i kantina på torsdag, hvis du hadde hvit sløyfe i håret? Da satt jeg isåfall to bordrader unna, sammen med ei med forholdsvis knallrødt hår.

All negativiteten skyldes ikke annet enn usikkerhet. Har absolutt ingen tanker om hvilken utdanning jeg kunne tenke meg å ta, eller hva jeg kunne tenke meg å jobbe som, så alt kjennes egentlig bare "feil" - spesielt den dagen. Nå som jeg har gått der et par dager er jeg ikke like negativ lenger - heldigvis :)
Åh, koselig å høre!

Ms North said...

ohh, jeg skjønner jo ikke engang min egen ironi ikveld x) hihii.. men ja, det KAN jo hende at de plutselig har plass og sier at hvis jeg har penger så greit! dog jeg tviler.. *sukk* men jeg skal uansett følge et annet band, Fortid! litt lettere når bandet ikke er så stort og når man kjenner de fra før av, of course. hadde det bare vært penger å tjene.. det er jo det såklart, men jeg er bare så sinnsykt dårlig på det. x)

det er tre år siden han døde i oktober.. *sukk*, tiden har gått jævlig fort!! føles ut som om d var i går. I know, vi hadde virkelig flaks med ham, han hadde et langt og godt liv :)

Joda, deilig å slappe av en lørdagskveld oxo ^^ dessuten så sparer jeg masse penger. så greit nok. håper du har en fin kveld selv! :)

Ms North said...

Ja, eller, de legger nok ikke ut på turne med det første..dessuten så har de damer hele gjengen, og de pleier også å dilte etter, så blir vel litt trangt om plassen der (også) :P men jeg skal ihvertfall være med de litt rundt osv og på konserter^^ håper bare de spiller snart..har ikke hørt noe på en god stund. hmmm jeg vet ikke om du kan ha hørt om de, de er jo ikke så veldig kjente. eller, kanskje de har blitt litt mer kjente nå? spilte på Inferno i år. kan jo søke etter Fortid på myspace ;) er et av yndlingsbandene mine, veldig bra!!

jo, jeg har jo en ny hund, Ailo ;) (jeg roter veldig med kommentarer ser jeg) foreldrene mine var ikke akkurat like blide da jeg kom hjem med ham...haha..men nå går de kjempegodt overns ;) det er en Pinscher ^^

ohh tatto-utstyr? har du øvd lenge? ei venninne av meg har nettopp fått seg lærlingplass, virker kjempegøy. men tror ikke jeg hadde klart å tattovere noen...er jo ganske annerledes enn å tegne med blyant. er det ikke? :P

Nathalie said...

Kan legge ut fler :)

Ms North said...

sv: oj okej, men øvelse gjør mester! ;) hmm ja, jeg vet ikke hvordan d er med disse lærlingplassene..tror ikke venninna mi betaler noe, men det er vel ikke lønna heller :p hmmm..er man litt kunstnerisk fra før av så er det vel lettere å lære seg å tattovere også. nja, tegnet/malte endel før siden jeg studerte kunst, men ikke så mye nå lenger, jeg har ikke hverken ork eller tålmodighet.. dessuten så ble jeg ganske lei pga skolen :b men kanskje det kommer tilbake en vakker dag..hehe. hvor mye kostet utstyret da?

Frostferd said...

sv; Grelle deg? Snarere tvert imot, ville nå jeg si!

Æsj, det "PC-og-Facebook-syndromet" kjenner jeg til fra ungdomsskolen, og regner med jeg får observere det på vg også, så fort vi får PCer. Selv har jeg vel alltid foretrukket å bruke friminuttene til å snakke skit med venner :p

Jepp, jeg får jo bare håpe jeg finner ut noe etterhvert, at jeg ikke ender opp som mamma som enda ikke vet hva hun vil bli. Har du gjort deg noen tanker om hva du kunne tenke deg å jobbe med etter du startet på Hvam da?

Det å like og ta bilder har nærmest blitt noe som er "inn", eller "kult", synes jeg. Egentlig litt irriterende, uten at jeg bryr meg så altfor mye. Bare håper jeg slipper å jobbe med dem som er fornøyd bare de har trykket på utløserknappen.
Takker igjen! :)

Mia Regine said...

For en fantastisk skapning. Har ingen dyr jeg.. Enda ;)

SV: Godt å høre du liker det jeg skriver. Og ja, bildet er derfra.. Men ikke det øverste :p hihi

neverknewtherules said...

wow nydelige bilder catharina!
elsker dubdeskarpheten du ar fått til i noen av dem

Catharina said...
This comment has been removed by the author.
Catharina said...

Naw, takk Siv! Kameraet mitt sugerr.. Jeg tar sjeldent bilder med digitalkamera for at det skal se bra ut egentlig, men takk for tilfeldigheten ^^