Wednesday, December 23, 2009

Jeg savner kjæresten min!

Jeg ser han ikke igjen før kl 2 på julaften!

Monday, December 21, 2009

Ønskeliste 2009

Dagene har gått så fort! Jeg tror aldri jeg har opplevd adventsdagene som noe annet enn en evighet før. Nå har dagene flydd forbi. Jeg hadde jo masse juleplaner for bloggen, og om ikke skulle jeg ihvertfall legge ut ønskelista mi.

Det for bli en vel forsinket liste isåfall, så får vi se om jeg kommer lengre med bloggen før juledagene.

Kjedet er det jeg ønsker med aller mest! Og deretter kommer Beauty and the Beast, som jeg ikke får, for den kommer ikke på dvd før i oktober 2010. Jeg ønsker meg en USB-hub også, og følgende filmer:
The Journey to the Center of the Earth(Eldre versjon), Children of the Lost City, Just Visiting, Changeling(den har jeg faktisk fått i adventskalenderen!), Cat People, Man to Man, The Butterfly Effect, Jumanji, Cat's Eye, Legend, Star Trek(den kjøpte jeg faktisk til Rino i hans adventskalender).

Wednesday, December 9, 2009

Julestemning

Har du falt i fra julestemningen? Er den blitt vanskligere å oppnå ettersom årene går?

Du skal aldri tenke at du er for gammel for julestemning. Jeg ser på det som en rettighet. At du en gang i året skal kunne kose deg og virkelig ta til deg gleden ved å glede seg over andres glede.

Dette er jul for meg
- Juleverksted og lukten av brent lim og stearin.
- Lussekatter du bruker en halvtime på å spise bare fordi du må plukke ut rosinene.
- Lange skiturer i skog eller på is.
- Aktivitetsdager hvor du bare blir sittende rundt et bål med fryste tær, kakao og pølser som du deler med alle rundt deg.
- Maling med konditorfarge på julemenn.
- Billig sjokolade fra tyske kalendere med koslig motiv.
- Hemmligheter og nysgjerrighet.
- Å rope på Julenissen helt til han kommer å deler ut godteposer.
- Montering og pynting av pepperkakehus selv om gleden i det hele er å spise snopet som blir til overs.
- Glanspapir, julekurver og lenker.
- Barn ikledd hvite kjortler som synger Sankta Lucia.
- Stå opp grytidlig bare for å beundre juletreet og gavene for så å bli sendt i seng igjen.
- Gleden ved at nr 24 i sjokoladekalenderen er større enn de andre.
- Disneyfilmer.
- Snø og kakao.
- Skriving av ønskeliste selv om jeg aldri delte den med noen.
- Grøt med masse smør og kanel.
- Å ligge oppe hele lille julaften bare fordi du ikke klarer å sove før julesokken er på plass i fotenden av senga.
- Disneysanger.
- Farmors kromkaker.
- At mamma henger opp julepynt jeg lagde da jeg gikk i barnehagen.
- Snøklumper i håret etter en real snølek ute som iser deg i nakken når det smelter.
- Snøspising og lange lekedager i snøen.
- Klementiner og appelsiner.
- Rødt og grønt.
- Julestress.
- Tre Nøtter til Askepott.
- Sitte å vente på at Julemorgen skal starte klokken 0800 på NRK.
- Pakke julegaver.

Lista mi er lang, hvor lang er din?

Hm, jeg tenkte forresten det ikke var helt nødvendig å blogge om kalenderen min hver eneste dag, kommer vel heller en liten oppsummering av hva jeg har fått hittil senere.

God natt!

Sunday, December 6, 2009

Tips!

Sliter du med plagsom rød hud, og er du på leting etter en dagkrem som ikke gir kviser?

I forrige uke var jeg innom apoteket, og etter å ha gjort mitt kjøp fikk jeg med tre små prøvetuber på en kremserie som heter Eucerin. Nattkrem, dagkrem og en krem mot rød hud. Ettersom jeg sliter litt med uønskede roser i kinnene og smålig slitsom og tørr hud til daglig tenkte jeg at det ikke lå noen skade i å prøve.

Jeg ble forbløffet. Kremene fungerer supert, særlig antirødhet kremen, så nå må jeg ut å få tak i en større tube. Jeg har enda ikke brukt nattkremen, men her er jeg allerede tilfreds med min trofaste Decubal Recovercream at jeg holder meg unna.

Eucerin; Mitt tips til deg mot rød hud.

2. Søndag i advent!

I dag er det 2. søndag i advent, og i bloggen min kan jeg vel ikke symbolisere julen noe bedre enn jeg allerede gjør. Masse lys og dempet, ventende stemning (Du kan få det samme layoutet som meg om du har blogspot, forresten). Jeg gleder meg sånn til jul!Kjenner du igjen denne filmen?

Det gjør jeg, og den er utrolig morsom. Jeg elsker franske animasjoner, og særlig denne langfilmen. Det var denne filmen jeg fikk i gavekalenderen min i dag.

Fikk du noe som vekker minner?

Saturday, December 5, 2009

Biografi

Hei! Mitt navn er Catharina. Jeg er født den 6. februar 1991 og har en teori om at det er min fødemåned som har gjort meg så glad i kulde.


Jeg er et individ svært likt mange andre. Noen særegne sider skiller meg ut fra mengden, men de kan man ikke spesifisere. Jeg er en selværklært filmentusiast og elsker. Elsker i den betydning at jeg setter stor pris på alt som finnes. Jeg liker veldig, veldig mye, og jeg har ingen vansker med å se noe vakkert der man skulle tro det ikke fantes noen. Jeg elskler å diskutere og å lære nye ting. Ting som psykoanalyse, historie, generell fakta, og å bli kjent med meg selv.
Jeg bor sammen med kjæresten min, Rino, omtalt som "elskling" i bloggen. Jeg jobber for øyeblikket i klesbutikken Floyd. Uten konkrete planer drar jeg dit vinden tar meg, med gubben på slep og har derfor ingen krystallklar løsning på hvordan ting vil eller skal bli. Forhåpentligvis blir det en lærer ut av meg. Elskling gjør ca det samme da han er utdannet som regissør, han jobber heltid som vikar på en barneskole.


Jeg blogger i hovedsak om brøkdeler av det som opptar meg. Jeg har tenkt lenge på at jeg vil diskutere eller ytre mine meninger i bloggen, og grunnen til at det blir lite av det er fordi jeg starter og avslutter alltid diskusjonene med min kjære, og glemmer uheldigvis å dele det i bloggen. Ingen skade skjedd da jeg ikke har en hærskare av faste lesere. Over til det som betyr noe: I bloggen deler jeg av meg selv på en veldig personlig måte - ikke i den forstand at jeg fotograferer meg selv i stor grad, men at alt av innhold logisk nok kommer fra mitt hode. Jeg blogger i hovedsak for å underholde meg selv. Dyrene mine opptar mye tid og er fine og søte å fotografere. Naturen rundt meg, det lille jeg vet og min plass i det hele legges i perspektiv i bloggen


På en annen side er jeg en materialistisk prinsesse som trives slik de gangene jeg "rammes" av lidelsen. Du vet, når du ønsker å bruke penger på klær, sminke og assesoarer og å se bra ut.


Spørsmål hører til på Formspring! Kommentarer? La gå da.

19 dager igjen til jul!

I dag fikk jeg en øyenbrynspenn, ansiktsmaske og øyevipper og øyenbrynsfarge. Pennen og øyebrynsfargen er litt selvmotsigende, men jeg får nå se. Allerede brukt én av ansiktsmaskene.
Har du fått noe fint?

Friday, December 4, 2009

Jeg tror NSB har problemer..

I dag har jeg vært en større del av filmcrewet til Rino.

Piss:
Og i dag dro vi med mye stress på høye heler med flere kilos tungt utstyr til oslo. Vel, Rino hadde ikke høye heler, så klart. Etter en omvei pga sperret vei på bussturen til Jessheim dukket togproblemene opp. Først var vi redd vi ikke skulle rekke toget, og så kom vi oss plutselig ikke lengre enn til lillestrøm før vi måtte løpe opp og ned trapper da togene hele tiden byttet spor. Slitsomme greier. Da vi endelig kom fram og begynte å filme kom det to smånærvøse securitasvakter bort til oss og forklarte at vi trengte validering for filming. Dette ble gjort og vi fikk filmet ferdig.

Etter dette skulle vi levere utstyret på NISS og begynne filmoverføringen. Vi satt der fra 1700 til 2020 før vi bestemte oss for å rekke toget. Det er ikke bare vi som har hatt problemer i dag, for å si det sånn. Jeg er mørbanka i beina etter å ha løpt fra Oslo s til bussterminalen og tilbake flere ganger i fult kaos. Ente til slutt opp på Årnes toget hvor jeg endelig fikk slappet av og sett på det koslige snøværet som jeg ikke så snuten av i Oslo.

På'n igjen i morgen. Greit, jeg må ikke, men jeg har så lyst til å hjelpe til. Vi skal redigere helt fra kl 1600 til 2400. Blir spennende å se hjemveien. Og kanskje, bare kanskje får jeg stoppa innom butikken som selger kjedet jeg har ønsket meg så! (Minner meg selv på at jeg må publisere en ønskeliste)

Fikk du forresten noe fint i adventskalenderen din i dag?
Det gjorde jeg!


Thursday, December 3, 2009

3. Desember 2009

Har du fått noe fint i kalenderen din i dag?

Jeg fikk verdens fineste gave! Første sesong av serien Carnivale. Annbefales.

Wednesday, December 2, 2009

Eksamner?

Rommet mitt er rydda og helt ribba for både bord og seng. Her filmes det til Rinos eksamensfilm, og to gamle kjenninger av oss begge er på besøk for å hjelpe til. Han ene kommer faktisk helt fra lillehammer. Alle tre nå gjennforent siden ungdomsskolen. Hm, kanskje ikke så lenge siden sist, men. De satt alle tre og pusla med kamera i går i flere timer. Avanserte greier å forstå seg på, selv etter mange skoletimer med opplæring. Sprøtt, eller hva? Det ente med at vi ringte pappaen min for å spørre om hjelp. Da det var gjort lurte vi vel på hvorfor vi ikke hadde gjort det mye tidligere(?)

Grunnet alt dette sov vi alle fire i stua i natt. De slutta ikke å snakke før sent på natt, og da jeg endelig fikk sovna kjentes det ut som jeg bare hadde liggi i 5 usle minutter før jeg skulle opp igjen. Jeg sov en eksta time i morges for å holde ut. Da ofra jeg både stell og sminke.

Charlotte tilbød meg å komme å sove i kjelleren hennes, men Maria insistert på at jeg skulle bruke hennes seng om jeg virkelig hadde så stort behov for å sove. Ja, for rommet mitt har ikke seng, og jeg kan jo ikke sove i stua midt på dagen?
Jeg har ikke fått tatt bilde av kalendergaven min enda. Så det forblir en hemmelighet en liten stund til!

2. Desember 2009

I dag har jeg fått enda mer julestemning! Jeg fikk gått å titta på noe julegreier på akerbrygge før vi skulle inn i fredssenteret sammen med klassen.
Dietten min har visst ryki for godt, men Tonje er så grei og henter meg inn igjen med litt skyldfølelse. Senere ble det filmen Vegas på Sagakino, samt et museumsbesøk hvor guiden var like uenig med seg selv så halvparten kunne vært nok. Dessuten ville han bare diskutere sin egen mening i bildene og ikke kunstnerens, alt for få argumenter og for lite informasjon. Dessuten ganske irriterende at han sa imot seg selv hvor hvert tema du tok opp og kritiserte.

Dette fikk jeg i gavekalenderen min i dag!
The Stepfather og en hårmaske. Terry O'Quinn, LOST egen John Locke(tidligere lam, skallet og knivhendig mann), spiller nemlig i denne filmen. Omtrent umulig å finne, og dæven, lå den ikke nydelig innpakket til meg i morges? Jeg har bedt om å ikke få godterier i kalenderen pgs en liten diett, men Terje kom med en enorm sjokoladenisse til meg istad. Blir vanskelig å motstå, men nå skal jeg være sterk. Så, er det noen som vil ha nissen, eller burde jeg dele den ut til noen? (Hysj, ikke si det til Terje, eller kanskje, hei Terje?)

Syns du forresten jeg får litt vel mye i gavekalenderen min til å være 18 år gammel? Misunner du meg? Da får du se å skaffe deg en så fantastisk kjæreste som meg, for det er han som står for den omtanken.

Hva fikk du i gavekalenderen din i dag?

Har du gjort noe spennende i dag?

Tuesday, December 1, 2009

O Helga Natt

Rein Alexander - O Helga Natt

Rein synger den så nydelig! For en stund tilbake var han faktisk "naboen" min. Aner ikke om han har flytta, men jeg så han aldri, så, hvem vet.

Nå skal jeg straks gre igjennom håret til Rino før jeg skal farge både hans og mitt hår. Jeg har endelig fått hengt opp ei julestjerne i vinduet, men pga eksamensfilmen til Rino så må jeg fjerne all julepynt igjen så scenen blir troverdig for filming.

I morgen skal jeg til oslo med klassen. Vi skal på Fredssenteret og så skal vi se Vegas på kino. Håper på å få tatt en tur innom Manillusion sammen med Rino og Maria i morgen også, gjerne i pausen min mellom fredssenteret og kinoen.

Jeg har prøvd å piffe opp bloggen med litt julefarger og design. Kritikk?

1. Desember 2009

Om du lager deg bruker på Spill.no, kan du være med i den daglige julekalenderen deres og vinne både spill og konsoller!

I dag er det første desember, ifølge facebook er det den offisielle nisseluedagen og dette er det jeg fikk i gavekalenderen min i dag. Jeg er storfornøyd og klarer knapt å vente med å åpne enda en pakke i morgen!

Filmene The Bucket List og The Fifth Element samt en krem for skinnende hud!

Hva fikk du i kalenderen i dag?