Monday, May 18, 2009

Tidsfordriv

Av og til så missliker jeg faktisk smålig at innleggene mine ha en overksrift. At jeg ikke kan velge det selv. Det er særlig vanskelig å finne noe passende til et lite lumskt ubrukelig innlegg som dette.

I dag vil jeg bare si at jeg elsker kjæresten min. Det er en stund siden han har vært ordentlig i fokus i bloggen, dog, det ikke var lenge siden han fikk et innlegg om Stockholm turen sin.

Jeg sitter nå på skolen og observerer sen stakkarslige klassen som har matteprøve. Tidligere hadde vi engelsk(hvor jeg fikk karakter 5/6 på framføring sist torsdag(yay)) og senere i dag skal jeg jogge i regnet samt kritisere Andrea sin webside. Forresten, slik ble min webside seendes ut:
(Klikk for større)

I går var det 17. mai og den 16 vant Norge Eurovision (Selv om det faktisk er land med i den konkurransen som ikke kommer fra europa). Vi feira to fluer i en smekk, og det slo meg tanken på alle de tilfeldige feriereisende i Norge som kanskje ikke kjenner til 17. mai, som derfor tror at hele norge feirer Alexander Rybaks seier. Hadde tatt seg ut.
Bildene jeg tok fra i går med beskrivelse kommer rundt klokken 5-6 i kveld, forresten.

Ellers så oppfordrer jeg LOST-fans til å stikke innom LOST-norge. Det er nokså tomt med aktive brukere der for tiden. Jeg er ny der selv, så det er ikke flaut å være ferskis.
Jeg følger forresten TV-Norge LOST'en. Så jeg har enda 3 episoder igjen å glede meg til.
Hvordan LOST-fan er du?


Også, om ikke så alt for lenge så kommer jeg til å begynne å tegne i photoshop igjen. Jeg fikk tross alt et nytt tablet til jul, og jeg har allerede skisset en passende tegning. Gleder meg masse.

I tillegg til dette kommer jeg til å bruke litt av tiden min framover på å hjelpe elskling med opptaksprøven på NISS.

Minn meg på at jeg må begynne å ta bilder av sminking jeg har gjort ettersom det kan være smart å ha et portfolio når jeg om to år også skal søke på NISS.

0 comments :