Sunday, April 26, 2009

Dritings og åndelig nærhet

Jepp, jepp.

Her sitter jeg da og spiser Nutrilett sjokolade og er rimelig sliten. Prøver såvidt å forberede meg på padleturen i morgen. Tenkte det kunne være greit om jeg sto opp tidlig og smurte meg matpagge og greier også.

I går ble André Lundbys sent feirede bursdag arrangert i deres lille kollektiv. Jeg og Rino kom i rumpa på Andrea, Cecilie og Janne i rundt 8-tiden. De dro tidlig for å joine en annen fest, tror jeg.

Jeg ble rimelig full etterhvert og Charlotte redda meg og kanskje helst huset fra å bli spydd ned ved å gi meg vann. Emil var også snill og hjalp meg masse.
Uansett, det var kjempekoslig, men det er jo aldri greit å bli kvalm da. Maria henta oss da jeg allerede var langt inne i drømmeland. Så fikk jeg akkurat litt tid til å misunne Maria for den nye jakka hu har bestilt før jeg sovna da vi kom hjem. En pille som heter Syrtex tok knekken på kvalmen, supre greier!

Vi våkna av sola like før slaget 0800. Halvberuset har jeg aldri før vært så forelska, tror jeg. Knappe to timer senere blir jeg så kvalm at jeg ikke rekker å finne noe vettugt å spy i så jeg åpner likegreit vinduet og lar det hele renne.
Sånn, siden jeg er innpå dette som er ekkelt og litt personlig, så kan jeg si at jeg har sort avføring. Og at jeg derfor er redd for å ha fått et blødende magesår. Men, who knows.

Klokka 2-3 i ettermiddag fant vi ut at vi(jeg og elskling) skulle bli me dpå Alternativsmessa i oslo. Det var gøy. Vi kjøpte mye god snacks og kom i snakk med hyggelige folk. Særlig ei lita innpåsliten middelaldrende dame med sønn på vår alder. Hun var svært kreativ av seg og stod da å solgte sine kreasjoner mens hun skrøt av sønnen som faktisk vant hele 4 priser på Amandus 2009. Stilige greier.

Maria ble lest av en klarsynt, men det har vi ikke fått høre særlig om enda. Jeg tror det ble litt tungt.
Så gikk vi alle for å bli healt. Altså, Healing av Gud via kristne hender. Så, jepp, først fikk jeg litt veildening ved de tingene jeg forklarte at jeg hadde litt problemer med til hverdags. Hun dama som var med lignet fryktlig på moren til Andrea, faktisk. Jeg har hatt en ryggskade siden jeg var 11 og det gjør ordentlig vondt i ryggen når jeg begynner å bli sliten. Så de fiksa det, og utrolig nok så ble alt bedre. Samme med Maria og Rino, faktisk. Men altså, 70% av all smerte er psykisk, så det forundret meg ikke. Jeg var så heldig å ha jesus i kroppen min i ooptil en time før han ikke gadd mer. Så nå har jeg vondt igjen.

Så ble vi tatt bilde av og lest auraen til. Det var litt skummelt for hu dama var klarsynt i tillegg, så hu traff spikern rett for å si det sånn. Det ble så rett fram at jeg begynte å gråte, og hu fant mye som jeg selv ikke hadde klart å sortere og sette ord på som gjorde vondt. Eneste som ikke stemte var at hu mente det var noe spesifikt som hadde skjedd meg i forhold til familien og psyken da jeg gikk i 3. klasse.

Men siden vi skal padle kano i hele morgen så burde jeg sove nå.
Beklager kjedelig innlegg uten bilder. Men Aura-bildet mitt kan jeg legge ut i morgen, og kanskje forklare litt nermere hva alle fargene rundt meg tilsier. Sånt er så spennende syns jeg.

God natt!

5 comments :

Katrine T.J. said...

Det høres koselig ut, hvis man ser bort ifra det faktum at du ble kvalm. Jeg vil også padle kano! Det er egentlig meningen at 2. klassingene her drar på kanotur, håper det gjelder oss også :3 Alternativmesse høres interessant ut, visste ikke om den, but there's always a next time, right? :D

Håper dagen din blir fin ^^

Catharina said...

Vel, jeg er syk i dag, så jeg orka ikke bli med på kanoturen selv om jeg hadde kjempelyst :C

Men jepps, det er nok en alternativsmesse neste år også ^^!

Wgokke said...

dårlig gjort at dere ikke tok med meg på den messe saken <.<

Stine's Diary said...

sv: tusen takk ;) oi, er du herifra du og? ha en fin dag ;)

Heidi said...

bra blogg :)