Sunday, March 1, 2009

For eller imot abort?

Abort er alltid et aktuelt tema. Og meningene er splittet.
Selv er jeg for abort, og mener på ingen måte at det er et mord o.l. Men denne videoen fikk meg til å svi i hjerterota.
(Ikke se den om du er svak for slike ting, jeg vil ikke ha annsvar for deres felte tårer)

9 comments :

Anonymous said...

Den er kjip ja!, hadde faktisk en lignede vennine, men jeg det til henne , at må kunne si nei til henne, og ikke lyve. Takk for kommentar!

Kristiane said...

SV: Off. hehe :P

Vilde Sørensen said...

Å, så trist video. :/ Jeg er for abort, men grensen går ved å bruke abort som prevensjon. Det bør man tenke på før man lager barnet. Abort er ikke et prevensjonsmiddel.

Thea said...

Sv: oi, takk :)

Det var en syyyk syk video. Jeg fikk et helt annet syn på abort nå.

Ann Kristin said...

uff... det va sjukt. Eg syns det e så vanskelig å sei om man e for eller mot. det må bare bli opp til kvar enkelt å bestemme egentlig, utifra den situasjonen dei e i..

Catharina said...

Ann Kristin:
uff, jeg er enig.
Men det er så enormt mange som er så stramt imot det at de ikke ville tatt abort på noe premiss. Ikke om de er 13 år, eller om de mister alle fremtidige ambisjoner.

Katrine T.J. said...

Tør ikke se filmen xP

Hm... Er ikke helt sikker på om jeg er for elle mot abort. Abort skal absolutt ikke brukes som et prevensjonsmiddel, og ønsker man ikke barn, så skal man være forsiktig! Er det snakk om voldtekt o.l. er det selvfølgelig noe helt annet.

Hvis jeg hadde blitt gravid nå, vet jeg ikke om jeg hadde klart å ta abort, selv om et svangerskap hadde ødelagt veldig mange av fremtidsplanene mine...

Nå har jeg aldri vært i den situasjonen selv, så det er veldig vanskelig å si.

Klem <3 ^^

Catharina said...

Jeg har veldig samme syynspunkt som deg, Katrine. For, jeg syns folk med god grunn skal få lov å ta abort. Og jeg syns det blir for dumt om man sitter og er imot abort av prinsippsak. Om folk er blitt voldtatt o.l, så blir det vondt å si at abort er drap.

Anonymous said...

Jeg er i mot abort, men er ikke i mot mennesker som har valgt å ta det. Abort er et personlig valg selv om det er et veldig samfunnsdebatert tema.