Thursday, February 26, 2009

Sjokodrikk vs Rett i koppen

Nå har jeg smakt forskjell på disse to, eller, hvertfall prøvd å smake forskjell. Og guess what, man smaker ikke forskjell på dem.
Ikke annet enn at 'sjokodrikk' koster 19,- med 8 poser, og 'rett i koppen' koster 26,- med 10 poser. Greit, sjokodrikk posene er noe mindre enn rett i koppen posene, men man smaker ikke forskjell på pulverets innhold i en vanlig kaffekopp uansett.
Det man dog merker: er de hele 10 kroners forskjellene ved det!

Regner derfor med at jeg kjøper 'sjokodrikk' neste gang, gitt.

6 comments :

Jennie said...

Bilder av smykkene er lagt ut i innlegget mitt i stedet siden det var ønsker om det =)

Anonymous said...

følg min :P

Lise said...

Ja, ikkesant! Den dagen dem skal stå på egne bein kommer dem til å gå på en smell. greit nok at du er glad i unga dine og vil gi dem det beste, men da bør du kanskje tenke litt mer langsiktig. De gjør dem jo faktisk en stor bjørnetjeneste!

Linda said...

nig med du der, finner du SmartClub butikk i nærheten av deg, kan du kjøpe Swiss(tror d var slik d skrives).
Det er en stooor pakke med (etter min mening) verdens beste sjoko drikk til 99 kr, og d er over 60 poser i pakken:) nam nam :):)

Jennie said...

Det varierer veldig fra smykke til smykke.. alle disse smykkene er jo allerede solgt siden jeg designer etter bestillinger. Så når folk bestiller hos meg, så diskuterer vi design og prisklasse =) Kunden er altså med på å velge hvor "dyrt" han/hun vil ha det =)

Andrea said...

Regia express kakao som er best!^^