Saturday, January 17, 2009

Leksehelg

På fredag rakk jeg ikke bussen til skolen. Så jeg kom meg ikke til skolen. Jeg var sliten og hadde hodepine fra første bevisste stund uansett. Følte det var godt å kunne hvile.

Jeg lå i senga til klokka ble 14.00. Rino skulle ikke være hjemme før 16.00.
I løpet av dagen i går fikk jeg ikke gjort noe som helst fornuftig annet enn å se på LOST.

Hittil i dag har jeg panta flasker på Jokern, gått i søpla og levert en tallerken til Charlotte. VI bakte kake på torsdag og jeg fikk med meg noen stykker hjem til Rino. Kommer forhåpentligvis noen bilder av prosessen til kaken snart. Dog den så rar ut, smakte den faktisk veldig godt.

I kveld har jeg og Rino bestemt oss for å se ferdig LOST sesong 1. Slik at vi kan begynne på sesong 2 i morgen. Det er tross alt ikke lenge til sesong 5 begynner på tv. Så vi burde få opp farta litt.

Akkurat nå har jeg sitti å skrevet et innlegg i bloggen som jeg ikke ble ferdig meg. Får heller skrive ferdig en annen gang. Rino sitter og spiller Call of Duty: World at War, mens Haakon, lillebroren, ser på.

-Minner meg på at jeg snart blogger om spillannmeldelse. Hvor jeg kommer til å skrive om ps3 spillene jeg senest har vært innom, og hvorvidt jeg annbefaler dem eller ikke.

Senere i dag kommer det kanskje også et innlegg for å vise fram bilder av alle star wars figurene jeg og Rino har. Rino tok masse kule bilder istad. Så om noen er interessert i å se så del det gjerne. Jeg kommer til å legge det ut, uansett, men greit å få litt kritikk.

I dag skal vi rydd eog vaske/støvsuge hele huset. Inkludert vårt eget rom, vor det ikke har blitt rydda siden nyttår. Jeg vil også få tatt en klesvask og vi må begge få gjort en haug med lekser til mandag. Håper målene blir nådd, ettersom vi såvidt eier samvittighet til å ha litt helg som innebærer tv, spill og pc.


Bilde av meg og Rino 1. Juledag. Vi var på middag hos tanten og onkelen til Rino.
Som vi lager grimaser da!

5 comments :

Katrine T.J. said...

Hei på du! :D

Du burde skrive et sammenligningsinnlegg om Morrowind og Oblivion 0:3!

Gleder meg sinnsykt til LOST begynner å gå på TV igjen! ^^ Selv om jeg vurderer å vente med å se til hele sesongen har gått, sånn at man kan se alt på en gang ^^

Har vel egentlig en del å gjøre nå i helgen, men tviler på at jeg blir ferdig med noe av det o.o Det spiller egentlig ingen rolle uansett så ^^

De to første ukene på skolen var nice! Takler ikke så bra å være her hjemme flere dager i strekk uten å komme meg ut. Hehe, wee!

Catharina said...

x) jeg har skrevet om morrowind før tror jeg O.o.. og jeg spilte aldri no særlig oblivion, og det er først nå jeg spiller fallout 3 xD c: Husker ikke om jeg har gjort det, men om ikke hadde jeg ihvertfall planer xD

Hadde planer om å skrive om LOST episode 20, sesong 1 i dag. Får se om det blir noe av. Jeg duppa av i noen timer xD

x) håper jeg får mitt gjort.

Aws, skulle ønske jeg var sånn. Jeg kan sitte inne i kjempelang tid sålenge jeg har mat og drikke xD

Katrine T.J. said...

Kan vel egentlig sitte inne i en laang tid jeg også, men den kommer helt an på de andre menneskene som befinner seg under samme tak, samme tid xP

Catharina said...

Skjønner x)

Vilde Sørensen said...

Har mye å gjøre hele tiden, ikke bare i helgene. :s tida går så fort.
Og de 2 første ukene av året har gått så fort at jeg nesten ikke husker de.

Gleder meg til å lese om ps3-spill! ^^

Og kjempefine bilder! (: