Monday, January 26, 2009

Jokern

Jeg er syk i dag. Snakket ut med Rino i går om det som har plaget meg i helgen, så kvelden ble sen og det hjalp ikke på stå "opp følelsen" i morges. Rino var flink til å komme seg av gårde dog.
Det er så kjedelig å være syk. En bitteliten annstrengelse minner deg raskt på den dunkende hodepinen. Og gjør du et forsøk på å putte noe i munnen får du svi når det skal svelges.
Jeg pleier ikke være særlig sulten når jeg er syk. Alle hemningene får meg til å miste appetitten, men i dag er jeg kjempesulten! Og veldig godtesyk!

Så, tross sykdommen skal jeg faktisk gå til Jokern og kjøpe meg noe. Håper Rino kommer hjem snart. Døden uten ham her. Har forresten glemt å slå på lyset, så det er umulig å se noe som helst her inne nå.

I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg har slikket ren en popcorn pose og snakket med Cecilie. Noen hadde skrevet lapp på Jokern om at de hadde funnet en katt farlig lik Ozzy. Maria og Terje stakk nedom og så på lappen, men det var visst en hukatt med nylig fødte unger.
Vi får bare prøve å ikke gi opp håpet helt enda.

Ellers har jeg vel bare sitti her og opplevd at rommet ble mørkere og mørkere. Jeg har snoka rundt i blogger og kommentert og blitt inspirert til fremtidige innlegg. Givende!

Når Rino kommer hjem håper jeg vi kan slappe av litt og se på LOST sammen før han må gjøre lekser. Selv må jeg nok gjør litt lekser og.

5 comments :

Cathrine said...

Jeg kommenterer sikkert på feil sted igjen, sry! ;D
Men nei, Robert er ikke stygg! :D

Guro said...

God bedring! Krysser fingrene for at du snart er oppe på beina igjen : )

Catharina said...

Tusen takk :)

ina mellem. said...

Hei Hei, jeg skulle bare si at den konkurransen som er på det bildet er ikke min :-) Det er en konkurranse på "almasin.blogg.no" Jeg ville bare rette opp misforsåelsen! ;p

Katrine T.J. said...

*Gjøre Catharina frisk igjen* o.o