Tuesday, January 27, 2009

Godteri

Hei!

Nå er jeg hjemme fra skolen, og har vel vært det i 1 1/2 times tid. Jeg har lest opp Kåseri i dag, det jeg skrev på onsdag. Tok det opp, men ble så nervøs at det ble noen feil inni der. Nå som jeg leste det høyt ble jeg mer fornøyd med det enn det jeg ble på onsdagen. Jeg hadde skikkelig skrivesperre, og følte jeg ikke fikk ut noe av det jeg hadde på hjertet. Tenkte først jeg skulle legge det ut her, men, jeg snakker ironisk og frekt imot invandrere og integrering. Redd for at noen blir truffet.

Rino slutter ikke før 8, så han er vel ikke hjemme før nærmere 9. Får se om jeg setter meg ned å innstallerer Morrowind og the Sims, da. Siden jeg ikke gjorde det i går.

Musikklista på mobilen min begynner å bli gammel. Men jeg liker alle sangene godt fremdeles. Jeg forteller alltid Rino når jeg er gått lei, også bytter han de ut med noen nye jeg kan bli kjent med.
Selv om jeg har hatt sangene på mobilen en god stund, hendte det faktisk i dag at jeg opplevde en sang på nytt. Det kom som en åpenbaring. Instrumentene spiller så enormt kult kombinert, og sangen er generelt kjempebra gjort. Fikk sånn "ear orgasm" som folk pleier å kalle det. En følelse som gikk ut i hele kroppen. Åpenbaringen av at denne sangen aldri før hadde vært så sinnsykt kul! Melodiene, takten, effektene, stemmen. Shit.

Virgin Black - Walk Without Limbs

Funnet en ting jeg kan gi bort i min fremtidige konkurranse. Dyr sminke jeg nettopp har kjøpt og aldri brukt. Fillern.
Jeg har også masse kule innlegg på lager. Jeg bare finner aldri de rette tidspunktene å legge dem ut på. Skader jo ikke, da har jeg jo masse til overs en dag jeg kanskje ikke får til å skrive noe som helst.

Jeg sitter her med masser av godteri fra innkjøpet mitt i går. Men merkelig nok går faktisk kiloene nedover!

Jeg har masse lekser utover uka. Må ta en prøve over it's learning, lage 2 utkast i illustrator til torsdag. Øve på fremføring av Radiosendingen til i morgen. Pluss at jeg har et norsk prosjekt som skal fremføres i hele 10 minutter 10 februar. Og, ja, det var vel alt.

Så, ellers. Hvis ingen har lagt merke med det, så skriver jeg flere personlige innlegg nå som det faktisk ser ut som det er det leserene ber om. Igjennom meningsmåleren jeg har hatt på siden i 3 uker nå. Får vel begynne med videoblogging snart da, så det kan finnes interessant. Men, jeg er jo knapt utendørst. Er så lite å vise fram for meg. Det er så lite å fortelle! Kanskje videoblogging kan være med på å sparke meg ut døra.
Blogges!

2 comments :

Anonymous said...

Ja til videoblogging. :D Det skulle du prøvd, fin variasjon sånn innimellom.

Katrine T.J. said...

Videoblogging hadde vært morsomt :3

Morrowind også ^^