Wednesday, November 5, 2008

JulegavetipsEr du av dem som tenker på julegaveinnkjøpet allerede nå? Tenker du mye over hva du vil kjøpe til dine venner og nærmeste? Undres du på om du har råd til alt? Er du redd for at du må prioritere vekk noen?


Har du generelt vanskeligheter med å finne den rette gaven til en billig penge?
Her er mine tips:- Fjern etiketten på et syltetøyglass. Bak julekaker å ha i. Er det en nær venn kan du alltids skrive en koslig hilsen å gjemme blandt kakene. Lag en ny etikket med hilsen på, eller så kan du gjøre det enda hyggeligere å lime på et bilde av dere to. Dekorer lokket med et tøystoff på toppen av glasset. Velg gjerne julefarger. (Festes med strikk eller gavepakningstråd.)

-Gjør det samme med et syltetøyglass eller lignende og fyll det med plukket smågodt. Velg noe du vet personen liker. Her kan du selvfølgelig dekore re på samme måte som ideen over. Bare fantasien setter grenser.

- Samme ideen med glasset, bare fyll det med sminke. Det trenger jo ikke å være dyr sminke, finn noen øyenskygger og litt av hvert som ikke må være av luksusvare. Blir det ikke fult kan du jo alltids putte med noe godteri. Husk å da helst finne smågodteri med innpakning så sminken slipper å blir klissete og ekkel på utsiden.

- Kjøp et Julekrus og fyll den med noe av det nevnte: godteri, sminke og kaker.

-Har du en venn som er interessert i film, så er GameStop perfekt for deg. Her finner du filmer helt ned i prisen 19,- kr! Har funnet mye her selv skal jeg inrømme. Let gjennomplatekomplaniet for CD'er på salg.

-Kjøp et fotoalbum å lim inn bilder av deg og din venn. Dekorer og skriv om hendelsene på bildene. Slikt er alltid koslig.

-Kjøp en ramme og gi et bilde av deg selv, eller deg selv med en venn.


Har du derimot penger til det som måtte trengs så er dette tips til spesifike familiemedlemmer:


Pappa:
Faren din kunne kanskje ønske seg en film eller en god bok. Spør han litt om skal og slikt før du går ut og handler. Ullsokker, sigarer eller godteri?
Hva med hansker, lue og skjerf?

Mamma:
Moren din kunne kanskje tenke seg et par nye grytekluter, en bok eller et fint par med lysestaker? Kjøkkenredskaper om hun er den typen. Siden det er jul kunne du alltids funnet en slik fin og stor julekule i glass? Hva med et pent kjede som ikke er for dyrt?(husk å finne ut om hun er allergisk eller noe, kjipt å gi henne noe i nikkel som hun evt ikke hadde tålt). Er moren din filminteressert må du jo tenke om det er noen film hun kunne ønske seg også.

Storesøster:
Hva med en film? Et kjede eller en veske? Sengesett? Lue, skjerf og votter? Hva med et deilig ullpledd? Noe å dekorere rommet med? En CD hun ønsker seg? Eller bok?

Lillesøster:
Kjeder, og hårpynt? Hva med en søt pysjamas? Kosedyr eller dukker? Tegnesett eller perler? Hva med badekuler? Er hun litt eldre så vil hun kanskje ha sminke eller parfyme? Hva med en kul veske til henne også? Hører hun på musikk kan du alltids finne en CD?

Storebror:
Storebror liker sikkert filmer. Om ikke kanskje en CD? Dekorasjoner til rommet? Kule kjeder eller et fancy belte? Leser han bøker kan han jo få det? Har han noen hobby så tenk litt over det.

Lillebror:
Lego? Star Wars produkter er populært igjen, gi ham noen actionfigurer! Kanskje et av skipene! Playstationspil på GameStop, der finner du dem billig.
Er han enda mindre er jeg sikker på at han finner glede i badekuler.
Er han større kan du gi han no stilfult. Parfyme, barberhøvel eller en kul t-skjorte? Assessories som belte f.eks? Silkeboxere?

Bestforeldre:
Gi gjerne bestemor og bestefar en gave sammen. Har du ikke nettopp bestilt skolefotoene? Kjøp en ramme og gi dem et bilde av deg og en hyggelig julehilsen!
Om ikke kan du alltids kjøpe noe pyntegreier til bestemoren din. Lysestaker eller små nisser?
bestefar kan få en bok, godteri, lighter(om han røyker) og eller ullsokker? Hva med tøffler?
Er dem yngre kan du jo gi dem noe liknende det du gir dine foreldre.

Kjæreste:
Gi ham/henne parfyme eller såpe? Kjøp klær eller bamser? Godteri? Et koslig brev? Middag for to på en fin resturant? Filmer? Spill? Ringer, kjeder eller belte? Hva med en CD?

Venninne/Venn:
For all del, du kjenner dem best. Gi dem noe de ønsker seg eller du vet dem vil like. Finner du ingenting kan du alltids lage noe.

Lykketil med juleshoppingen!

Noen som kan hjelpe meg med å finne gave til stefaren til kjæresten?

0 comments :