Tuesday, November 4, 2008

Inspirasjon eller kopi?

I dag har jeg surfa rundt og lest forskjellige blogger. Fått masse inspirasjon til å skrive liknende innlegg. Si min mening, og stille mine spørsmål. Noen av bloggerene har vært så søte å kommentere tilbake på mine innlegg. Snille mennesker som rører meg.
Jeg har aldri sett for meg at noen skulle lese bloggen min. Jeg har likevel skrevet opp spørsmål, bare så jeg ikke virker så egoistisk. Men egentlig så er intensjonen med min blogg å kunne referere til dager jeg kanskje har glemt, for så å oppleve innleggene mine på nytt, og få en dobbelt glede.

Tidligere har jeg vært litt redusert. Jeg har kun skrevet om hva jeg har gjort den og den dagen. Av og til om hva jeg har tenkt på. Så har det kommet en film eller spillomtalelse i ny og ne. Nå som jeg har vært en del rundt i andre blogger finner inspirasjon til andre ting å skrive om som kanskje når ut til noen mennesker. Det er likevel en del av meg, for det er ting jeg er nysgjerrig på, eller interesserer meg for. At jeg får mulighet til å dele litt mer av meg selv enn kun dagboken min. Bloggen ytes litt mer og av flere enn bare meg.


Jeg syns det er ordentlig givende å kunne reise rundt i bloggland å bli inspirert av emner jeg også vil utrykke meg under.


Syns dere det går greit å kopiere en video og linke den vidre i min egen blogg?

Sette opp et tema som en annen blogger nettopp har hatt?

Vil dere kalle det inspirasjon eller kopi?

Er kopi en negativ ting?

0 comments :