Tuesday, November 25, 2008

Fri

I dag har jeg hatt halvdags med grammatikk og stiloppgaver. Jeg skrev et avisinnlegg om Internettbruk. Regner med at det gikk ganske bra. Resten av halve dagen har jeg og Marlen begynt på engelsk prosjektet om Native Americans. Vi skal snakke en del om Pocahontas og Christopher Colombus. Ellers fikk jeg vurdering på en stil jeg skrev for litt siden, fikk utrolig nok 5/6. Ellers er det visst det jeg ligger på generelt med karakteren min, så regner med at jeg lander på en 5'er til jul.

Og joda, nå har jeg "fri" resten av uka. I morgen er det Matteheldags, og jeg som er så heldig å ha fritak i det kan sove lenge. Rino blir hjemme da, så håper på at vi kan få tatt en tur til sverige å handla inn ting til jul.

På torsdag er det fagdag, da burde jeg lese på naturfagen, ettersom jeg har hørt rykter om at vi skal ha en heldags prøve i det og, ikke det at jeg fatter hvordan de klarer å få til det, men. Fredag er det engelsk fagdag. Jeg og Marlen skal jobbe hver for oss hejmme å øve på replikkene våre til framføringen som skjer rundt den 12 desember.

I dag kom jeg hjem i 12-tiden. Hadde ikke vært hjemme enda om jeg ikke hadde sitti på med Charlotte i klassen. Deilig, så slapp jeg å drive på der, fikk heller brukt mer tid med Rino. Kjøpte en sjokolade til ham og meg selv like før jeg kom hjem. Har såvidt begynt på kurven jeg skal lage til ham. Det er en såkalt "separat" julegave fra alle de andre. For ikke å gjøre det for urettferdig med å rope opp navnet til Rino 100 ganger får han heller masse gaver i en enkelt kurv. Er gira på å få gjort det ordentlig.

Ellers har vi rydda, støvsugd og tørka støv. Jeg har bestemt meg for at jeg skal tegne i dag. Og jeg må få pakka inn hvertfall 7 adventskalender gaver har jeg bestemt.

Får se om jeg kommer på no kult å blogge om senere i dag. Ellers får de få som leser ha en kjempefin dag vidre!


Er du ferdig med julegavene nå da?

4 comments :

Katrine T.J. said...

Aww, du er heldig ^_^! Jeg vil også ha så mye fri... :/

Lalalala :3

8D

Catharina said...

:3 Også vil jeg til SVERIGEE : D!!!

Katrine T.J. said...

Mwaha! Jeg har lyst til å sløse penger på Nille, av alle steder xD Jeg hadde en drøm om det...

:D

Jeg vil også til sverige, de har så mye annerledes i matbutikkene [*-*]

Catharina said...

hhahahhaha xD på nille!! dritkult 8D det vil jeg ogsåå!!! ^^

:3 meh jaaa! maaat 83