Friday, August 15, 2008

Skole!

Nå gleder jeg meg ordentlig til skolen begynner! Det skal bli så gøy. Er skikkelig innstilt på alt!

Pappa kjørte meg og Rino til Fjerdungby-krysset kl 14.00 i dag. Vi loka rundt i Lillestrøm uten hell. Jeg fikk kunn kjøpt meg en mappe til skolen, og penal til meg og Rino. Star Wars matbokser og en søppelkasse får vi finne siden. Hvis ikke vil jeg bestille matboksene fra nett.
Rino holdt på å dø av tørst, så han fikk lommepenger av meg. Selv kjøpte jeg en ny foundation mousse, og en mascara. Fikk dermed med meg et par med solbriller og en kvisekrem som går ut i September.

Vi kom hjem til en helt ny-fiksa computer.
Jeg begynte jeg å rydde inn i skapet mitt. Kom på at jeg har glemt gym-baggen min. Får låne Wacken 08 baggen til Rino, men hadde vært smart med klær å ha i den. Får vel bare stikke hjemmom neste helg og hente det, da.
Rino kom å satt 2 spikere inn i veggen ved speilet for meg. Slik at jeg kunne henge alle kjedene mine der.
Så ryddet jeg inn i penalet mitt, og Rino sitt. Deretter dytta jeg alle de fåreløbige skolesakene opp i skoleveska mi.

La meg ned på gulvet for å trene litt. Holdt på i kanskje 20 min-30. Klinte kvisekrem i ansiket før jeg lånte pc'n litt. Rino var travelt opptatt på pc'n, men jeg fikk likevel sjekke nettsider.

Da kjedet jeg meg på ny og satt i gang med å sminke meg. For så midt i sminkinga å sortere sminken, og fortsette.

Da var det mat, felles for en gangs skyld. Koselig. Terje komplimenterte sminken min. Det ble jeg glad for. Jeg er dårlig til å ta imot komplimenter, får prøve å skjerpe meg. Dårlig gjort at jeg skal være så sjenert av meg.

Vil tegne litt vidre på comissionen nå, men Rino har lampa, så får ikke gjort stort. Har fått kjøpt ramme til bildet, så det blir bra!

Nå skal jeg, siden jeg kjeder meg, redigere til nytt utseende i bloggen. Denne gangen med lyse blåfarger. Håper det kan bli seendes bra ut.

Lurer på hvilken film vi skal se i kveld?

2 comments :

Anonymous said...

"Da ga jeg Rino litt lommepenger : )"

Haha.. mamma :D

*Rino*

Catharina said...

:D jaaaa ^^ Jeg digger det! c:

<33