Thursday, July 31, 2008

Uorginalt

Vel, dagen i dag var med enkle ord kjedelig og ikke minst veldig lang.

Jeg stod opp i halv 12-tiden, dusjet, og ifølge mamma fikk jeg vasket bort all brunfargen. Siden jeg ikke hadde noe ærend i dag tok jeg meg tid til å smøre hele kroppen inn med en fuktighetskrem.
Etter dette spiste jeg litt mer av kirsebærpaien fra i går, deretter enda et stykke + vaniljeis. Så resten av en film, vil ikke nevne navn, fordi Rino kommer til å bli kjempe lei seg, eller eventuelt, sint. Så spiste jeg pringles, så på TV. Kjedet meg, satt her foran pc'n. Prøvde å ringe Katrine, fordi jeg kjedet meg. Men hun var langt oppi nord og drar ikke hjemover før på søndag. Bæsj.

Satt foran TV'n igjen, så på en fransk film til det var middag, 1 grillpølse i brød m/sesamfrø + ketchup og stekt løk.

TV igjen, så på lillebror spise det siste stykket med pai.

Hadde en tanke om å trene, har lovet meg selv det, men så så tynn ut i dag at jeg ikke fikk noe dytt. Stappa derfor i meg mer godterier.

Senere tok jeg med meg hustelefonen inn på rommet samt et lite glass med melk. Jeg ville ringe Rino. Men jeg aner ikke hvilke tall du må plusse på for å komme inn til Tyskland, jeg prøvde uten, men uten noen særlige håp, funket det heller ikke.

Jeg fikk lyst til å tegne noe søtt til Rino, noe han kunne få som et bevis for at jeg alltid tenker på ham når jeg ikke er med ham. Fikk ikke noen annen idé enn å skrive noe til ham. Men gjorde noe litt større ut av det, så langde en såkaldt konvolutt til mitt utklipte, antikke ark med bitte-liten tekst.

Etter dette gikk jeg på badet for å krølle håret mitt. Ikke spesielt vellykket, men søtt. Uvant å se meg selv med sort hår igjen. Og forresten, jeg er drittlei kviser! Da jeg hadde krøllet ferdig gikk jeg inn i stua til TV'n igjen. Da jeg satte på en ny film. Vil heller ikke nevne navnet på denne, pga Rino. Vet ikke om han har nevnt at han vil se den, men for sikkerhetensskyld. Mamma ville se den med meg, hu babbler hele tiden. Vanskelig å se. Likte filmen godt, den var annerledes. Ble ikke en favoritt, men godt med variasjon. Med filmen stappa jeg i meg 5 Maryland cookies og 2 store glass med melk. Usunnheter.

Da satt jeg her igjen, sørger over savnet etter min Rino. Skal snart sove. Opp 11 i morgen for å se solformørkelsen. Det blir gøy.

Fikk nettopp med meg at Disney skal lage en film basert på en bok av forfatteren som skrev Blade Runner. Den het visst 'King of the Elfs'.

0 comments :