Wednesday, July 16, 2008

Tid & planer

Jeg har passet Dessie og Sussi, dyrene til Andrea. Hun og familien har tilbringt 3 uker i America. Jeg misunner dem grådig!

Etter den første uka med dyrepass sammen med min kjære, Rino, dro jeg til danmark sammen med min gode venninne, Kristine, og hennes familie. (Moren, faren, gudmoren, gudfaren, datra til gudforeldrene og en venn av henne, igjen.)
Gudmoren til Kristine er noe for seg selv, Helga het hun.

Dattera hennes, adoptert fra Asia, mest sansynlig, var ordentlig koslig, men kanskje litt masete(Camilla). Hun var kun 9 år gammel, på vei til å bli 10, Kristine skulle ha det til at hu var ordentlig plagsom, men det ble egentlig så ille som man gjorde det til.
Vennen til Camilla, Sondre, også på 9 år, var en ordentlig kul unge. Han hadde en kjæreste som het Mari, og de hadde vært sammen i et år. Jeg fikk lov til å skrive navnene dems med hjerter på armen hans, han syntes det var ordentlig fint. Jeg smiler bare av tanken på at en så ung gutt kan være så moden når det gleder så mye. Utrolig synd at jeg mest sansynlig aldri får se ham igjen.
Foreldrene til Kristine røyker, det merker mann. Spesielt Frank. Meget hyggelige folk likevel!

Timeplan(oversikt)for 1 uke i Danmark:
Kjørte natt til den 28(lørdag) over til Sverige. Til Göteborg(mener jeg å si). Så tok vi hurtigbåt over til Fredrikshavn. Loka rundt i det omerådet helt til vi henta nøkkelen til huset. De eldre hadde visst vanskeligheter med å finne veien. Hail GPS.
Vi har spist ute hver eneste dag, utenom én da vi grillet. Kristine tvunget meg til å bli med på gåturene hennes(røyketurer). Fordi hennes foreldre ikke vet om det. Vi har vært å sett på en kirke fra 1200-tallet. Og et fyrtår begravd i sanden fra hundre års skiftet. Vi har vært i Aalborg Zoo, og shoppet rundt i Aalborg, hvor jeg endelig fant 'hekseskoene' jeg hadde letet etter. Vi har vært i skagen. Gått i småbyer. Vært på fornøyelsesparken, Faarup -Hvor btw, jeg og Sondre rulte!

Båtturen hjem fra fredrikshavn; der fikk jeg kjøpt noe til båte mamma og pappa, Julie og Aleksander. Og til og med min elskede Rino. Bare måtte ta med parfyme til ham, siden jeg er redd han skulle gå tom min favorit.
Ble på båten også plystra etter, og beskyldt for å være hore(som, ja, tilbudt penger.) Fy faen så frekt.

Uka etter, passa vi igjen huset til Andrea. Ubeskrivelig godt å se Rino igjen etter en uke. Kjentes så mye lengre!

Jeg har designet en tattoeringsstil jeg skal lage tattoeringer til meg selv av. Og tegnet masse klesplagg. Ja, fordi jeg er manisk hekta på klær.

Jeg er optimistisk på å spare til langt hår! Men gav opp samlingen av penger til Tunge Piercing, venter heller til noen hiver penger i trynet mitt! Vi fikk 2000,- for å passe huset. Derfor koste vi oss datoen den 15, hvor vi feiret 1.månedes Forlovelse. Pluss at vi shoppa litt. Rino kom hjem med Call of Duty 4, og jeg med et par med stay-up strømper, et par med knesokker. Og en rettetang fra Vita.
Call of Duty 4 skal vel snart vise seg å være utrolig bra. Elsker grafikken sålangt. Skygger, virkelighets intrykket. Gleder meg til å se Rino spille mer!
Givende å skrive her igjen. Nå har vi snart planer om å reise på hytta til Rino i Kjøme. Mens familien min der hjemme i Rælingen snart drar ut på syden-ferie etter godt 7 år siden sist. Trist å ikke få blitt med på den, mest sansynlige, siste gangen.

0 comments :