Tuesday, June 3, 2008

Albert Einstein

Jeg er et geni!
I sammarbeid med min venstre hånd, Cecilie, har jeg klart å leke litt med den orginale malen til layouten på siden min. Ved det har jeg klart å få opp det søte stjerne-gif bildet mitt i venstre hjørne slik jeg har ønsket siden starten.
Synd jeg er for dum til å skjønne hvordan jeg skal få til borders/boxes/linjer rundt "innleggsraden" min, og hvordan jeg skal få det til rundt indexen(om meg, arkiv osv.) Jeg har derfor igjen stilt et spørsmål på Bloggers Help Group. Så at jeg hadde fått svar på mitt forrige spørsmål, viser at de kan ta vare på oss skrøplige kodere. http://groups.google.com/group/blogger-help-howdoi/browse_thread/thread/787ef9a7ff68f8e7
Siden jeg er i gang meg å skrive kan jeg fortelle om dagen sålangt. Mamma ringte idet jeg fortalte at jeg heller kommer hjem til onsdag. Hun ville komme og hente meg. Jeg protesterte.
Ellers har jeg jo sittet her og loka i dag. Gått til jokeren igjen og kjøpt frokost. Jeg og Rino spiste nede på fotballbanen i dag, koslig. Nå har jeg sittet som en shlæking foran pc'n mens Rino har rydda rommet sitt. Han er flink. Nå spiller han GTA IV, og skal ha meg med ut å bade. Jeg vil, men er usikker på gåavstanden. Tror jeg uansett blir nødt til å svare ja. Vet ikke om dette blir siste innlegg for i dag, men har ikke mer på hjertet nå. Skulle ønske jeg hadde ideér med bilder til hvert av innleggene mine. Hadde blitt mye kosligere!

0 comments :